Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cigi szagát elrejteni mivel...

Cigi szagát elrejteni mivel hogyan?

Figyelt kérdés

Nem szokok le, ne fáradj erről írni.

A kérdés adott.

14/L

2011. szept. 8. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
sehogy nem tudod lefogsz bukni mindenféleképpen meg büdös leszel ez ezzel jár :) ha nem bírod elviselni nem kell csinálni ha már cigizel ezeket beválaltad akk szokj hozzá h büdös leszel mindig vagy fujj magadra roh4dt sok sprayt meg vegyél mindig szájspray-t hogy ne legyen büdös a pof4'd ennyi
2011. szept. 8. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Na jó nem fárasztom magam, a lényegre térek rá. Először is te ismered a szüleidet vagy azokat akik elől el akarod rejteni a szagot. Neked kell tudnod hogy a szagát mennyire érzik meg. Először is ha a szobádat büdösítetted meg akkor lehetőleg szellőztesd ki, leggyorsabban úgy lehet ha kereszthuzatot csinálsz, ha fázol vegyél fel pulcsit, kb 10-20 percre kell kinyitnod az ablakot. Ha van illatos gyertyád vagy füstölőd akkor az jól be szokott válni, de a parfüm meg a dezodorok is megteszik ha a levegőbe fújsz egy keveset. A lényeg hogy szellőztess ki. Drogériákban lehet kapni spréket amik a cigiszagot tüntetik el, hogy ez mennyire hatásos nem tudom mert még nem alkalmaztam. Ha a ruhádról akarod eltüntetni akkor parfümözd be lehetőleg ne közvetlen közelről. Ha a szájszagodat akkor mentolos rágó vagy cukorka is megteszi. Nem örülök neki hogy egy 14 évesnek ezt le kellett írnom de ez van. Remélem tudtam segíteni
2011. szept. 8. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
prosztó
2011. szept. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!