Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik az a vicc, amin legtöbb...

Melyik az a vicc, amin legtöbbet röhögtél?

Figyelt kérdés
többet is lehet írni :P
2009. jún. 30. 08:54
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
72%
Miért nem tud focizni a kisfiú?Mert nincsen lába.
2009. jún. 30. 09:12
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ül egy kisebbségi egy kövön, és meredten bámul maga elé. Jön arra egy kopszra nyírt fejű egyén, és kérdi:

- Mit csinálsz kisebbségi?

- hát, ööö, koncentrálok.

- Ne izélj! Pont ilyen tábort szervezek!

Kicsit árnyaltabban fogalmaztam, mint a vicc, így talán nem törlik ki.

2009. jún. 30. 09:35
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Székely meg a fia egy ágyban alszanak. Egyszer csak felébred az apa, és megkérdi a fiát:

-Mit csinálsz fiam?

-Édesapám, én bizony maszturbálok.

-És mondd csak fiam, jó már?

-Még nem, édesapám.

-Akkor talán próbáld a sajátoddal.

2009. jún. 30. 09:40
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

A székely fiú beleszeret a román lányba. Meg is kéri a kezét. A szülei nagyon ellenzik az egészet, de a végén belemennek, áldásukat adják. Mindenesetre az apa több fontos tanácssal látja el fiát az esküvő előtt:

- Fiam, most hogy román lesz a feleséged, sose felejtsd el, hogy te büszke székely magyar vagy! Amikor esküvő után hazaértek, kapd a lányt a kezedbe és vidd át a küszöbön, hagy lássa az a román lány, hogy mi székelyek büszke, erős emberek vagyunk. Aztán amikor átvitted a küszöbön, vidd tovább a hálószobáig, majd dobd az ágyra, hagy lássa az a román lány, hogy mi székelyek büszke, határozott emberek vagyunk. Aztán meg a többit már úgyis tudod...

Másnap találkoznak, a fiú meséli az apjának:

- Apám, mindent úgy tettem, ahogy tanácsoltad. Amikor hazaértünk, felkaptam az asszonyt a kezembe és átvittem a küszöbön, hagy lássa a román lány, hogy mi székelyek büszke, erős emberek vagyunk. Aztán amikor átvittem a küszöbön, elvittem egészen a hálószobáig, majd rádobtam az ágyra, hagy lássa az a román lány, hogy mi székelyek büszke, határozott emberek vagyunk. Aztán lerántottam a gatyámat, maszturbáltam és kimentem a hálószobából...

- Hát ezt meg miért tetted, fiam?

- Hogy hagy lássa az a román lány, hogy mi székelyek büszke, autonóm emberek vagyunk!

2009. jún. 30. 10:09
 5/25 A kérdező kommentje:
köszi, a 3.at már hallottam :P
2009. jún. 30. 10:10
 6/25 A kérdező kommentje:
hahhaa - de a 4. az f@sza :P
2009. jún. 30. 10:11
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiátrián:

Egy beteg késsel a kezében elkezd rohanni az orvos felé. Az orvos megrémül elkezd szaladni, a beteg utána. A folyosó végén a falhoz ér nincs hová menekülni, sápadtan és rémülten a falnak dől. A beteg odaér, és átadja az orvosnak a kést: - Tessék te vagy a fogó!

2009. jún. 30. 10:12
 8/25 A kérdező kommentje:
pfff xD
2009. jún. 30. 10:13
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

A rabbi és a katolikus pap szomszédok, s nem nagyon kedvelik egymást.

Egyik nap a pap újságolja a rabbinak:

- Képzeld, az unokaöcsémet felvették a teológiai szakra?

- Jó. Na és?

- Hogyhogy naés? Hát ez egy elitszakma, s amikor elvégzi, pap lehet belőle.

- Jó. Na és?

- Hogyhogy naés? Ha pap lesz, akkor előbb-utóbb karriert csinál, s lehet akár püspök is.

- Jó. Na és?

- Hogyhogy naés? Ha püspök lesz, akkor akár bíboros is lehet egy nap.

- Jó. Na és?

- Hogyhogy naés? Ha egyszer bíboros lett, akár még pápának is megválaszthatják!

- Jó. Na és?

- Hogyhogy naés? Hát a pápánál nagyobb nincs. Mit akarsz, legyen Isten belőle???

- Miért ne? A mieink közül egy srácnak már sikerült...

2009. jún. 30. 10:15
 10/25 A kérdező kommentje:
xD ebben mi a lényeg? emrt nem rétem... :S
2009. jún. 30. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!