Tudtok megoldást a problémámra? Bővebben lent.
Szóval 14 éves vagyok és van egy Galaxy Mini-m, egy Nintendo DS Lite-m GTA Chinatown Wars-al és egy SE p910i-m. A probléma az, hogy az android nem igazán jött be és ugye más választásom nincsen kell egy iOS készülék. Konkrétan egy iPod+egy régi Nokia. A valódi probléma: nincs pénzem az iPodra és az emberek nem akarnak cserélni. Egy segítőkész eladó írta, hogy inkább próbáljam megy eladni én magam. Az egyetlen baj, hogy már rég megtettem volna, de interneten akarom eladni, és az a sz@r, hogy a mini-n szoktam WiFizni. Egyszer megpróbálta a városomban (Tatán), de az összes mobilboltos csávó átlátott rajtam, az egyik meg komplett hülyének nézett. A neten az embereket érdekli a mini, de már megírtam, hogy azzal mi a baj, a nintendo-t meg a sony-t meg le se sz@rják. Most mit csináljak?
14/F
Szerintem érdemes lenne az összes kütyüdet kikapcsolni egy napra, leülni csöndben és elgondolkodni, mennyire nincs semmi problémád. Milliárdok a harmadik világban irigylik az életed.
Ha ez neked sablonszöveg, akkor nem kellett volna kiírnod ezt a kérdést, mert erre nem lehet mást írni.
Nem nagyon tudok segíteni, mert kb az első sort végigolvastam de már megfájdult a fejem...
Egyébként igen, elég kockásan sikerült ezt megfogalmaznod..egyszer énis jártam így..írta, írtam a gondolatokat..elküldtem és akkor néztem h elég hülyén fogalmaztam meg..aztán persze nem is kaptam normális válaszokat...
Még egyszer átolvasva se tudok tanácsot adni, bocsi...majd írj új választ,érthetőbben és talán tudunk segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!