Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A csernobili szarkofágon van...

A csernobili szarkofágon van ajtó?

Figyelt kérdés
Be tudna oda menni valaki, mit találna bent?
2012. máj. 27. 20:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

Hát gratula! A szarkofágon nincs ajtó! Szondák vannak bent! És ha építik az új szarkofágot a régit nem bontják le!

Mert amint belépnél meg is halnál mivel akkora a sugárzás meg a hő!

2014. febr. 23. 00:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Szeretem, amikor olyanok szólnak hozzá, akik megnézték Tvrtko filmjét, esetleg elolvasták a könyvét, de az erőmű közelében még nem voltak.

Én voltam.

Mellesleg már 1994-ben is voltak a szarkofág belsejében. Még videó is van róla: http://www.youtube.com/watch?v=II8lDN4ufI4

2014. febr. 24. 09:00
 13/14 anonim válasza:
Kedves válaszoló! Igen olvastam sok cikket meg doku filmet is néztem elég sokat! És nem hinném,hogy a reaktorba bárki is szaladgálna ki és be mert ott szondák vannak és azok mérik a sugárzást ezért van lezárva a Szarkofág! Néhanapján lehet,hogy kamerával benéznek. És a videó hamisítvány is lehet erre nem gondoltál? De ha belehet menni akkor menjél már be egy megbízható tudóssal és egy kamerával!
2014. febr. 26. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastál róla eleget.

Nem mehet be akárki oda, akármilyen hihetetlen is ez neked. De attól még a szakemberek, és azok, akik ez erőművön dolgoznak, bemehetnek ;)

2014. febr. 26. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!