Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tudni a Szent...

Mit lehet tudni a Szent Johanna Gimi 7-ről?

Figyelt kérdés

Már nagyon várom... Létszi csak hasznos választ írjatok

Mármint ne olyat , hogy ne legyek kíváncsi ... vagy "honnan tudjam ?"

Előre is köszi !!!

2012. máj. 27. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
de az a baj, hogy "Zsák" és "Flöra" nem mondható fő párnak :/
2012. jún. 22. 14:54
 12/24 anonim válasza:
én nagyon remélem h R+C nem fognak szakítani, mert akk nem olvashatjuk a bálokat, h mi történik ott velük+ott van a szalagavató is :SS izguloook
2012. júl. 7. 23:15
 13/24 bobi1999 válasza:
Ilyen informéciokat én is hallottam!!De az lenne a legjobb hogy ha reni szülei szakitanának !de ilyen infókat lécci mondjátok meg honnan szereztek!?
2012. júl. 9. 16:40
 14/24 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy R+C szakítanak :( (nee) ja és a könyv alcíme : Útvesztő
2012. júl. 13. 00:23
 15/24 anonim válasza:
Azt mondják lesz benne egy brutál nagy szakítás és ők már nem jönnek össze. Az alcím: Útvesztő lehet következtetni
2012. júl. 29. 19:47
 16/24 anonim válasza:

Augusztus 22.-23.-24-én lesz a dedikálás, a Budapesti Petőfi Csarnokban, a városligetben, 10-kor kezdődik, ott meg lehet kapni, majd az összes SzJG kötetet, de Laura csak a 7-et dedikálja.

Azt mondta lesz egy drasztikus szakítás,akik soha többé nem jönnek össze, de a 8. könyv végére teljes happy end lesz :) Szerintem Reni és Cortez közt hatalmas konfliktus lesz, szakítanak, de újra összejönnek, ha nem....az nem lehet :) Ricsi és Virággal is tuti lesz valami, eddig TÚL jól megvoltak, Zsák és Flóra, nem túl fontos szereplők, Kinga és Zsolti esetleg, de akárhogy is valami különleges ok lesz. Plusz tuti lesz kavarc a továbbtanulás miatt. Párizs. Leht hogy valaki oda akar majd menni. Arnoldnak és Vikinek is lesz még szerepe. Laura mondta. Lesznek új szereplők/mellékszereplők. LOVE SZJG 

2012. aug. 19. 21:48
 17/24 anonim válasza:

Lehet hogy Reni szülei elválnak, vagy csak rövidebb-hsszabb időre, vagy végleg...Reni kibukik...Cortez vigasztalja...teljes káosz...elköltöznek vagy nem?...hová mennyen tanuli..komplikált minden, és ráadásul tanulni kell, ott van Cortez aki a barátja, Virág aki a legjobb barátnője, Kinga aki kikészíti, Ricsi, aki a haverja, Arnold, aki messze van, de ő Arnold...és a többiek.

Eseménydús év elé néznek az biztos  persze ezek az én képzeletem szüleményei :D

2012. aug. 19. 21:53
 18/24 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék h nem cortezék fognak szakítani ez tuti
2012. aug. 24. 11:40
 19/24 anonim válasza:
Én azt halottam ,Kinga és Zsolt és kinga össze jön dave!!!!!
2012. szept. 8. 23:09
 20/24 anonim válasza:
Egyszer tudtam a kezembe venni, akkor elolvastam a végét (hülye szokás, de ez van), nem Reniék fognak szakítani, szerintem Zsák és Flóra.
2013. jan. 4. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!