Mit lehet tudni a Szent Johanna Gimi 7-ről?
Már nagyon várom... Létszi csak hasznos választ írjatok
Mármint ne olyat , hogy ne legyek kíváncsi ... vagy "honnan tudjam ?"
Előre is köszi !!!
Augusztus 22.-23.-24-én lesz a dedikálás, a Budapesti Petőfi Csarnokban, a városligetben, 10-kor kezdődik, ott meg lehet kapni, majd az összes SzJG kötetet, de Laura csak a 7-et dedikálja.
Azt mondta lesz egy drasztikus szakítás,akik soha többé nem jönnek össze, de a 8. könyv végére teljes happy end lesz :) Szerintem Reni és Cortez közt hatalmas konfliktus lesz, szakítanak, de újra összejönnek, ha nem....az nem lehet :) Ricsi és Virággal is tuti lesz valami, eddig TÚL jól megvoltak, Zsák és Flóra, nem túl fontos szereplők, Kinga és Zsolti esetleg, de akárhogy is valami különleges ok lesz. Plusz tuti lesz kavarc a továbbtanulás miatt. Párizs. Leht hogy valaki oda akar majd menni. Arnoldnak és Vikinek is lesz még szerepe. Laura mondta. Lesznek új szereplők/mellékszereplők. LOVE SZJG
Lehet hogy Reni szülei elválnak, vagy csak rövidebb-hsszabb időre, vagy végleg...Reni kibukik...Cortez vigasztalja...teljes káosz...elköltöznek vagy nem?...hová mennyen tanuli..komplikált minden, és ráadásul tanulni kell, ott van Cortez aki a barátja, Virág aki a legjobb barátnője, Kinga aki kikészíti, Ricsi, aki a haverja, Arnold, aki messze van, de ő Arnold...és a többiek.
Eseménydús év elé néznek az biztos persze ezek az én képzeletem szüleményei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!