A GHB Pasikra is hatással van, vagy csak a nőkre?
Tényleg nem hülye, csak rusnya vszeg, ha be kell drogoznia a csávót ahhoz, hogy lefektesse. Undorító dolognak tartom.
18F (XSB)
ez esetben visszavontam, mindketten hülyék vagytok.
1.) A GHB drog, értem? Illegális, és (ahogy az összes többi is) káros,és túladagolható.
2.) mire kell akkor, ha "ha látnálak élőben,..." ?
XSB
A GHB-t az amerikában "dateraper"-nek nevezettek használják (randierőszakoló, randiQúrós,...)
Attól még, hogy egyszer kipróbálod, nem leszel drogos, de ha bejön, nagy eséllyel felhasználóvá váltok.
ha a kérdés/ötlet egy elborult, hülyüléses pillanatotokban fogalmazódott meg, akkor okés, egyébként én nem tartom józan gondolatnak.
De végülis a ti dolgotok, én ellenzem, és akkor meg már inkább viagrát próbálnék.
XSB, még mindig.
pasikra is nőkre is egyaránt hat.
szexhez kimondottan jó cucc. csak vigyázni kell. alkohollal ne toljátok mer halálos lehet. 6-7ml kezdésenk fejenként. aztán óránként adagoljátok újra, feleakkora adagokkal. magyarországon elég nehéz hozzájutni. de kérdezősködj, csak van ojan dealer, akinél akad.
tavaly diplomáztam bölcsészetből. rengeteg kábítószert kipróbáltam. fűtől kezdve gombán és LSD-n keresztül az amfetaminszármazékokig, látnokzsálya, tiszafa, lándzsás útifű, csattanós maszlag.... sorolhatnám. cannabist mind a mai napig rendszeresen fogyasztok. és mégis LEDIPLOMÁZTAM. ezt csak a miheztartás végett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!