Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van cikis/vicces történeted,...

Van cikis/vicces történeted, ami veled történt, vagy közeli ismerősöddel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 16:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóé emlékeztet egy ciki történetemre:

tesi... röplabdáztunk..:D

A tesi tanár ott állt az ajtónál, és pont felém jött a labda, én meg megütöttem, és eltaláltam a tanár fejét. Én meg hogy ne tünjek fel körbenéztem bosszúsan hogy ki a fene volt? :D

A másik:

Francia óra volt, és doga. Az igéket kellett leírni én te ő mi ti ők alakba, és az összeset. Én meg hát mondom, húú de jó vagyok, most puskázni fogok. Leírtam az igéket, és beletettem a tolltartómba. Ám azzal nem számítottam hogy a tanár majd az osztály háta mögé fog állni, és körülnéz kinek van kinyitva a tolltartója. Így hát meglátta... =D

Bár másodszorra okosabb voltam, és a lábaim közé tettem, és így nem vette észre.

Na ez... húú:

A barátnőmmel mentünk hazafelé, mert ugyebár kb ott lakik mint én. És vártuk a villamosokat, hogy addig beszélgessünk, majd mondom nézd, jött egy villamos! :D menjünk fel hisz van fent ülőhely(sokan voltak, és én nem akarok állva leutazni 13 megállót:D)! futottam fel, és beleakadt a táskám abba a kapaszkodóféleségbe, és hasraestem. Na ugyebár ez nem lett volna még annyira gáz, de a hátam mögött voltak nagyon sokan, és rajtam meg szoknya volt...

Felmentünk, és ott volt a pasi aki a b.nőmnek tetszik. Odamentünk a közelébe, és mondtam hogy beszéljen már vele(de hangosan, hogy legyen majd okom arra hogy miért szállok le:D) erre mondja hogy nem beszél vele. Mondom jó, akkor csak ezééé' jöttünk fel? És leszálltam:D De aztán vette az alapot... :P

2010. ápr. 18. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik pénteken, iskola után indultunk haza a barátnőmmel. Mi mindíg röhögünk, így akkor is. Fájt a torkom és Negrot szopogattam. A barátnőm mondott valami vicceset, majdnem kiköptem a cukrot:D meg majdnem félrenyeltem. Ez még az iskolaudvaron volt. Mikor kiléptünk az utcára, ott is benyomott mégvalamit, erre akkorát röhögtem, hgoy kiesett a számból a cukor:D Elkezdi: "Mi koppant?" Erre én mégjobban röhögtem és nem tudtam válaszolni. Aztán valahogy rájött és fuldokolva a röhögéstől, mondta: "Nem mondod, hogy kiesett a szádból a cukor...." Mindketten szakadtunka röhögéstől:D Itt még nincs vége.... Mentünk továbbb, de mivel a cukorral voltunk elfoglalva, az járt a fejünkben. Álltunk a zebránál és egy nagyot fékezett egy busz. Erre a barátnőm: "Anyám... mekkorát fékezett a cukor...." Ezen úúgy elkezdtünk szakadni, hgoy én majdnem bepisiltem:D Le kellett guggolnom, különben becsurgott volna a fáradt olaj:D Hogy ne nézzenek hülyének, hogy mit guggolok én a járda közepén, direkt elkezdtem a cipőfűzőmet kötni:D

Van egy másik is:

Mentem hazafelé és útba esik egy zöldséges, itt a Hungária krt. sarkán. Mivel én nemlátó vagyok (beszélő számítógéppel írok), csak a fülemre hagyatkozhatom, viszont szakadt az eső, az autók kerekei is surrogtak, nagyon rosszul lehetett hallani. Mentem és nem hallottam, hogy mondják, hogy vigyázzak.... Egyszercsak azt éreztem, hogy belerúgok valamibe, elvesztem az egyensúlyom és hiába próbálom visszanyerni, nem sikerül.... Beleestem egy zöldséges rekeszbe:D

Van még:

Mentem a suliba, a falat kopogtattam a bottal. A Vakok Intézeténél jártam már, aminek a fala tégla. Elég gyorsan mentem és egyszercsak éreztem, hgoy beakad a bot.... Végigcsúsztattam rajta a kezem, hogy "megnézzem", hova akadt be. "Láttam", hgoy két tégla közé szorult be a vége, de az a gáz, hgoy a fehérbt végén van egy bogyó. Eza bogyó úgy beszorult, hgoy nem jött ki a bot:D Ráncigáltam két kézzel a botot, de nem jött ki. Már káromkodtam magamban, meg vert a víz, hogy égek:D Már azon voltam, hogy ha a következő rántásra sem jön ki, akkor várok valakit, aki segít. Rántottam rajta mégegyet sé kijött. Az út hátralvő részét cammogva tettem meg, nehogy megint így járjak:D Godnolom azért szorult be annyira, mert elég gyorsan mentem és mikor beakadt, a testsúlyom belenyomta mgéjobban.

2010. ápr. 19. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
OFF: Utolsó, te hogy képzeled el a világot?:O
2010. ápr. 19. 18:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolsó. 14 éves koromig láttam, úgyhogy szerencsére van fogalmam a világról. Igaz, csak egy szemmel láttam.... Most vagyok 18 éves, de már nem tudak mit csinálni a szeemmel. Mostmár úgy képzelem el a világot, hogy amilyen hangokat hallok, azokat kapcsolom a keletkezési forrásukhoz. Így is tud szép lenni az élet, csak már más oldalát mutatja.
2010. ápr. 20. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, tisztellek! Én nem tudom mit csinálnék, ha nem tudnék látni... de te kitartó vagy, és neked így is szép az élet! A lélegzetem elakad, csodállak!
2010. ápr. 25. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolsó válaszadó. Köszönöm!:) Amikor anyukám elmondta, hogy lassan, de biztosan el fogom veszíteni a látásomat, én is azt mondtam, hogy "nem tudom, mit csinálnék akkor....". Na de most, hogy bekövetkezett, inkább azt mondom, hogy előre kell nézni, már úgysem tehetek semmit... Semmi értelme keseregni, fölöslegesen... Kérdezőtől pedig bocsánatot kérek az offért!
2010. ápr. 26. 09:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne csak offoljak én is írok mégegy történetet:

Ma volt... amióta szerelmes vagyok egy srácba azóta eléggé szerencsétlen vagyok(osztálytársam, és nem akar soha hozzámszólni). Na szóval úgy volt, hogy nagyba leejtem a tollam, és a hátam mögé esik... mondom jó, felveszem. Nem fordulok meg hogy úgy vegyem fel, hanem máris hátranyúlok érte, és bammm... elvágódtam a székkel, szívbajt hozva a többiekre(egyedül ülök, nem volt ott másik szék ami tarthatott volna) és a leggázabb hogy a másik padsornál pont mellettem van a srác... Jézusom :D

Amúgy sajnálom utolsó! =( De még mindig csodállak!

2010. ápr. 27. 18:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nagyon jó haverom. Sajnos már elköltöztek, azóta nem tudok róla semmit. Egyik nyáron megint összeverődtünk és láttuk, hogy ez a haver, bekötözött fejjel jön. Kérdeztük, hogy mi történt vele és amikor elmondta, alig tudtuk visszafogni a kitörő röhögést... Elmesélte, hogy felült a lépcsőházuknál a korlátra, de elvesztette az egyensúlyát, hátrabillent, de már nem tudta korrigálni a dolgot. Lezúgott a lépcső mellé, ahová ki voltak dobva az előző napi lomtalanításra szánt holmik. Pont egy kidobott wc kagylóban landolt, fejjel XDXDXD Betört a feje. Szegényt sajnáltuk is, de elképzeltük a szitut... és röhögtünk. Tegye a szívére a kezét, aki ezen nem nevet, még ha sajnálja is az illetőt. Sajnos ilyenkor kinevetjük a másikat, de nem gonoszságból, csak egyik-másik baleset mégis kissé röhejes. Mikor elment, akkor mertünk csak szakadni a röhögéstől, mert nem akartunk előtte, nehogy azt higyje, hogy szemetek vagyunk.

3 évvel ezelőtt velem is volt egy gázos eset XD Torna óránk volt, fociztunk. Volt egy lány, aki szerelmes volt belém és mindíg figyelt. Az ominózus esetnél is a padon ült a barátnőjével és végig engem nézett, meg mosolygott. Én is visszamosolyogtam, majd belerúgtam a labdába.... Igen ám, de a labdával ment a cipőm is, pont a lányok felé.... Ők éppen összesúgtak valamit és nem látták, hgoy feléjük repül a cipő XD A barátnője épp felnézett és sikított, majd Őt is figyelmeztetni akarta, de már késő volt... Fejbekólintotta a cipő XD Meglepetten néztek körbe, mindenki röhögött:D Bocsánatot kértem tőlük:D bár nem az én hibám volt, hisz meglazulhatott a fűzőm és azért szállt le a lábamról. Azóta is jót röhögünk ezen:D

Gyuszi, 20

2010. máj. 17. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hűűűű....:D Ezt elmesélem:D Még karácsony előtt a barátom itt volt nálunk, és elmentünk nekem pizsit venni, meg a többieknek ajándékot. Én meg is találtam a megfelelőt, amit betettem egy kosárba.És mikor mentem volna még körülnézni, a kosarakkal feldöntöttem a két próbababát:D Az egyiknek lejött a feje is:D És úgy estek egymásra, hogy az egyik próbababa arccal a másikra:D Barátom szakadt a röhögéstől:D De utána én is. néha azóta is felemlegeti. a PRÓBABABA GYILKOS:XD
2010. máj. 17. 18:37
 20/21 anonim válasza:
100%

Kissé lehet hogy gusztustalan de akkor is szerintem vicces

Valamin épp nagyba röhögtünk, és annyira röhögött, hogy a fikája pont a másik arcára ment. Én már ott fetrengtem a röhögéstől. Tiszta meglepett képet vágott mi

meg nem tudtuk abbahagyni.

Aztán. 4.-es voltam mikor tesóm osztálykirándulásán voltunk. Unokatesómmal épp libikókáztunk mikor ő beleakadt egy szögbe és leesett:S Kiszakadt a rövid gatyája ráadásul még a bugyija is....

Több most nem jut eszembe.

2010. szept. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!