Kinek van már új fém 200-asa? És tetszik? Nekem csak öt darab van de nem fizettem velük még
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:55
11/24 anonim válasza:
Nekem is van, különösebben nincs bajom vele.De hiányozni fog a papír 200-as. : )
Nani
12/24 anonim válasza:
Nekem van egy és vigyázok rá, nem költöm el:) Tetszik, szerintem tök szép lett :)
13/24 anonim válasza:
azt mondják hogy ez a pénz olyan mint a kormány..kétszínű:) na és ez mit hoz magával? hogy Magyarország zenekara egy gordonka és tíz millió bőgő :))
14/24 anonim válasza:
és mi lesz a papír 200-asokkal? Meddig lehet velük fizetni?
15/24 A kérdező kommentje:
Mostmár nem gyártják papírban, de bevonják hamarosan, de addig is lehet fizetni velük.
2009. jún. 29. 12:03
16/24 anonim válasza:
Nekünk is van 4 db. szerintem a százasról mintázták, mert belül ezüst kívül arany, a százas meg fordítva. Szerintem nem csúnya, de még az a szerencse, hogy nem a miniszterelnök feje van rajta, hanem a lánchíd. :D még én se költöttem el, mert még csak most jön be, úgyhogy ujdonság, és büszkén mutogathatom, hogy nekem már van. :)
üdv : Egy 19 éves lány
17/24 anonim válasza:
Sajnos még nincs,pedig jó lenne egy pár zsákkal!:D
18/24 anonim válasza:
Volt már de elköltöttem.Nekem jobban tetszik mert a papír 200-ast mindig elszakítottam meg össze volt gyűrve stb. és nem fogadták el.
19/24 anonim válasza:
Nekem csak 2 :( de már gyüjtöm :D
11/F
20/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de attól tartok,hogy össze fogom keverni az 50 forintossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!