Ha nem fizettem be a vatera számlát akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
Próbáltam utalni, de sehogysem engedte. Tényleg rengetegszer megpróbáltam, írtam egy üzenetet nekik, de nem válaszoltak. Jött egy üzenet hogy nem sikerült kézbesíteni....
395 ft tartozásom van, küldtek egy levelet hogy 4120 ft-ot fizessek be... ha nem fizetem be akkor mi lesz a következménye? kidobnak az oldalról? kiskorú vagyok, ha jól tudom kiskorút nem is lehet beperelni.
2011. aug. 31. 12:57
1/4 anonim válasza:
Megadtad a rendes adataid? Ha igen akkor talán aggódhatsz..
2/4 A kérdező kommentje:
hát ha ide küldtek levelet akkor ezekszerint meg ... :S
perelnek, vagy mi?
2011. aug. 31. 13:10
3/4 anonim válasza:
Nem tudom.. De lehet lépnek valamit...
4/4 agi91babe válasza:
Én 30 ezres vatera számlát kummantottam el miután jól kiszúrtak velem, de mikor segítség kellett volna tojtak a fejemre. Levelezgettek nekem a behajtóik, majd küldtem nekik egy emailt hogy akkor fizetek ha egy normális tértivevényes számlát küldenek, részletezve a költségeket. Ugynis a behajtás költségét hivatalosan nem terhelhetnék rád. És a behajtott zsuzsi után ők nem adóznak ám...nagy sumákgépek. Rájöttek hogy baszhatják,azóta nem is hallottam róluk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!