Mit jelent az álomban a WC?
Figyelt kérdés
Elég gyakran álmodom WC-kkel amik nincsenek a helyükön (értsd: nincs "lefolyójuk" :D)
Szándékosan nincs ez a humor kategóriában, álmaim 90%ában ilyenek vannak. Örülnék ha valakinek lenne valami értelmes ötlete, hogy mit jelenthet...
2009. jún. 29. 07:33
2/3 anonim válasza:
Most nem viccelek...
Én csak akkor szoktam Wc-vel álmodni,ha pisilnem kell.És mindig felébredek,de nem az inger miatt,hanem mert tudom,hogy a Wc nálam ezt jelenti.
3/3 anonim válasza:
Bocsi, de ezen még mindig röhögök, nem azért, csak mert elképzelem az álmomban a klozetetxD
Asszem ugyvan,h amikor bemész és nincs ajtaja az bubánat, ha csak ugy simán van repkednek vagy nemtom, illetve van ajtaja, akkor csalódás^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!