Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent álomban megölni...

Mit jelent álomban megölni valakit?

Figyelt kérdés
Az álmomban arra kényszerítettek, h megöljema párom. De nem tudtam megtenni. Mit jelenthet ez?? Kérlek válaszoljatok, igazán kiváncsi vagyok!
2010. dec. 9. 12:10
 1/1 Saten ‫҉ ***** válasza:

Ez egy álom... semmit sem jelent. De, hogy képbe légy elmesélem az enyémet:

Én egy android voltam, vagyis félig robot félig ember. Nagyban mészárolom az embereket egyszer csak megjelent előttem általános iskolai osztálytársnőm akiről kiderült, hogy szintén félig robot. Eldöntöttük, hogy megverekszünk de nem találtunk megfelelő helyet így az obi mögé ugorva akartuk lerendezni a dolgot. Itt átkerültem egy nem tudom milyen laborba ahová a csajszi beszorított és egy lifttel leszakította mindkét kezem. De hát ugye az semmi így gyorsan visszanövesztettem őket. Nagyba harcolunk tovább közbe rinyált, hogy ilyen nincs, hogy nekem soha sincs bajom. Aztán megfejeltem és tisztán halottam a fém fejének a csörrenését... aztán felébredtem, hogy csak a konvektort fejeltem telibe

2010. dec. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!