Iskolai fegyelmi eljárással kapcsolatban kérdés, valaki?
Dolgozat közbe a tanár többször is megkérdezte,hogy van e nálam valami (puska), én mondtam,hogy NINCS! mondta, hogy pakoljam ki a pulcsim zsebeit, én mondtam,hogy nem pakolom, mer nincs nálam semmi!
2 felszólítás után azt mondta, hogy elveszi a dolgozatom
mire én azt mondtam,hogy : itt van ba*zdmeg, de a ba*dmeg-ot csak így a érthetetlenül halkan motyogtam és a helyemre indultam
de a tanár persze meghallotta, levitt az igazgatóhoz. ott vállaltam, hogy ezt mondtam, de mondtam,hogy NEM puskáztam és ott kipakoltam a zsebeim. (amibe ugye nem volt semmi), többször is bocsánatot kértem, mondtam,hogy nem úgy értettem stb.
Az igazgató úr azt mondta, fegyelmi eljárásra számíthatok 7 napon belül érkezik a levél, és,hogy ne számítsak semmi jóra, és,hogy ki fognak rúgni az iskolából!
/egyébként ez a tanár nagyon nem szeret engem,elég szigorú, az osztályából kirúgatott 2 diákot/
kérdés: kirúghatnak-e egy ilyen ügy miatt?
előre is köszönöm a válaszokat.
Kirúghatnak? Igen.
Kirúgnak? Nem tartom valószínűnek, szerintem a fegyelmi tárgyalás önmagában túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!