Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni...

Sebald kérdése:

Szeretnék segítséget kérni külföldel kapcsolatban!?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék kimenni ausztriába vagy németország dolgozni!Sajnos nyelvet nem nagyon tudom csak nagyon alapon!Sajnos itthonról nem nagyon sikerül kinnt munkát találnom ezért szeretnék kiköltözni olcsó albérletbe esetleg albérlő társnak! Kinnt könnyebb a nyelvtanulás és a munkakeresés!Ha valaki tud segíteni az írjon!Köszönöm

2012. máj. 20. 11:53
 1/3 anonim válasza:

Lassan már Németországban élek két éve és pár dolgot már megtanultam.

Először is fejlesztesd a nyelvtudásodat (járj német tanárhoz vagy egy német nyelvtanfolyam), de amint kijutsz Németországba/Ausztriába észre sem veszed, hogy milyen gyorsan fejlődsz.

Otthoni honlapokról ne is próbálj kijutni, német nyelvű oldalakat keress. (arbeiten.de vagy jobboerse.de)

Nagy városokban még ne keress albérletet (München,Bécs), mert nagyon nehéz szerezni meg az áraik se semmik (rengeteg jelentkező van egy lakásra. Meg te ki adnál egy külföldinek egy lakást aki még a nyelvet is csak törve tudja? Ne haragudj nem sértésnek szántam.

Amint rendelkezel több nyelvtudással és szakmai tapasztalattal sokkal egyszerűbb lesz a munkavállalás.

Melyik szakmában dolgozol? Hány éve?

2012. máj. 24. 23:59
 2/3 anonim válasza:
További Szép Estét Kívánok, remélem tudtam valamit azért segíteni, hajrá. Sok sikert.
2012. máj. 25. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen hogy válaszoltál!Sajnos sokat dolgozom így nyelvtanárhoz nem nagyon tudok járni de itthon ha van egy kis szabadidőm akkor tanulgatom! Kettő éve fejeztem be az iskolát és egyből el is mentem dolgozni, raktárosként dolgozom! Szoval ez az első munkahelyem olyan nagy tapasztalataim nincsennek még!
2012. máj. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!