Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legszörnyűbb...

Mi volt eddig a legszörnyűbb álmotok amit soha nem akarnátok újra álmodni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 21:52
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
tegnap almodtam azt hogy a kezemen tenyer es karomon piros foltok jelennek meg a foltokon rucskos feher kicsi pontok, es a pontokbol nagyonnak lettek, es fergekke valtak, sok sok nagyon sok es undorito volt, mintha fertozes lett volna egy tropusi orszagban....
2009. jún. 27. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik álmomban meghalt két fontos személyiség az életemben... nem akarom újra álmodni. Soha. Szörnyű volt. A végén meg akartam ölni magam.
2009. jún. 27. 23:37
 13/20 anonim válasza:
100%
Megálmodtam a webksk-t és megcsináltam. még1x ha megálmodnám nem csinálnám meg.
2009. jún. 28. 08:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen álmom. Szeretem a "rémálmokat". Izgalmasak. Jobb utána felébredni, mintha azt álmodtam volna, hogy nyertem a lottón.
2009. jún. 28. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nincs ilyen álmom, én általában tudom hogy álmodom. Ilyenkor pedig csak sétálok egy erdőben és gondolkozok. Nem igazán tudom így kipihenni magam.
2009. jún. 28. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Nekem rengeteg van. Az egyik nagyon rossz az volt, hogy anyukámat megölték (baltával, ütvefúróval, meg mikor mivel). Legutóbb az volt,hogy a lábam szárán mindkettőn, ujjnyi vastag, kékes-vörös erek duzzadtak ki, és mikor léptem, fröcskölt belőlük a vér. Nem mertem menni, mert féltem,hogy kipukkannak. Amikor felébredtem, egyből a lábaimhoz kaptam és néztem,nincs-e rajta ér :D Nagyon rossz volt.
2009. jún. 28. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Elrabolták a családomat, és több millió Ft váltságdíjat követeltek értük. Mivel nem tudtam megszerezni a pénzt időben, ezért megölték őket :-(
2009. jún. 29. 15:15
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Megmondaná valaki,hogy miért csak az én válaszomat pontozták le? Másét nem. Pedig csak a kérdésre válaszoltam, és nem írtam semmi sértőt. Hát bekaphatja a f*szomat is amelyik lepontozott. (Kérdező, bocsánat az offért,de már elegem van ebből).
2009. jún. 29. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

olyan 1éve álmodtam, hogy alszom az ágyamban (mintha csak magamat látnám alvás közben, mint kivülálló), és egy hatalmas, de tényleg hatalmas pók elkezd mászni fel az ágyra és vigig rajtam... kb a fél testemet beteritette.

ez szerintem annak a hatására volt, hogy egyszer fürdés után törülközőbe mentem be a szobámba és észrevettem, hogy mászik a törülközőn egy pók... és rettegek is a pókoktol kiskorom óta. na ilyen álmot még egyszer nem akarok...

16L.

2009. júl. 2. 17:12
 20/20 anonim válasza:

egyik barátnőmnek is visszatérő álma van.

2-3 hetente egy sárga táskáról álmodik amiben bomba van,meg hogy felgyújtja a tesitermet egy hokiütővel.

2010. márc. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!