Mi volt eddig a legszörnyűbb álmotok amit soha nem akarnátok újra álmodni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 21:52
1/20 anonim válasza:
Nekem az, hogy betörnek a házamba és megölik a feleségem és a gyerekeimet na ezt az rémálmot soha sem akarom látni többé
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg az, hogy elégetnek máglyán.:S Arra ébredtem fel hogy legurultam az ágyról és jól beütöttem a fejemet a szekrénybe.
2009. jún. 27. 21:56
3/20 anonim válasza:
Sokszor álmodtam azt(kisgyerekként)hogy állok egy aluljáróban,és félek a hulláktól. koponyák jártak az aluljáróban,és rettegtem hogy elkapnak....iszonyat volt!
4/20 anonim válasza:
Banzáj volt nálunk és én kimentem a wc-re, amikor beléptem megláttam egy levágott fejet, ami pislogott meg beszélt hozzám és nagyon megijedtem, aztán kirohantam a konyhába és megint ott volt a fej, de nem tudtam senkinek szólni, mert eltűntek az emberek. Átugrottam egy másik napra, ahol megyek a boltba és megláttam, hogy valaki követ, hátranézek és a fej volt az de most már volt teste. Amikor közelebb ért hozzám, egyszerűen leesett a feje a helyéről és elkezdett beszélni hozzám. Kiskoromban ez nagyon félelmetes volt.
5/20 anonim válasza:
Gyerekkoromba visszatero almom volt, hogy uldoznek es meg akarnak olni, hat ezekrol nem szeretnek almodni!
32/N
6/20 anonim válasza:
megyek egy erdőbe és egy kigyó üldöz és a végén pedig belemar a hátamba:S
7/20 anonim válasza:
Édesanyám locsolja a virágokat a kerítés mellett, mikor a szomszéd ház emeleti terasza rászakad és ő meghal. :-( Visszatérő álmom volt kiskoromban, fél évig ezt álmodtam.
8/20 anonim válasza:
ma 22:11
A koponyáknak nincsen lába nem kapnak el. Szegény koponyák, hogy félhettek. Bele tudod képzelni magad az ő helyükbe? Mindenki csak fél tőlük, mert olyanok amilyenek. Miért kéne egyáltalán félni tőlük? Szerintem jófejek. Én mindenesetre a koponyákkal vagyok.
9/20 anonim válasza:
Nem is olyan régen álmodtam azt, hogy este kint állunk anyukámmal és a húgommal az erkélyen, majd egyszer csak jobbról erős fénnyel látszódott hogy jön egy erős hullám, mint atomrobbanáskor. Elért minket, tudtam, hogy meghalok, de nem is ez volt benne a legrosszabb, hanem, hogy tudtam, hogy olyan irányból jött a láng/robbanás, amerre életem párja lakik.. Na ebben a pillanatban ébredtem fel. Ezt nem szeretném újraélni...
10/20 anonim válasza:
Amikor azt álmodtam, hogy Auschwitba deportáltak az egyetemi csoporttársammal együtt. álmomban egy barakkban voltunk és mondtam nekik, hogy ez nem lehet igaz, 200x-et írunk, ez már elmúlt, történelem, hogy kerülhettünk ilyen helyzetbe? a többiek csak annyit mondtak, hogy nincs mit tennünk, bele kell törődni. és vártuk a halált. iszonyatos volt. illetve a másik anyukám halála álmomban. ezt a 2 álmot nem akarom soha többet átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!