Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért beszélek ilyenekről...

Miért beszélek ilyenekről álmomban?

Figyelt kérdés
Mostanság úgy vettem észre, hogy ébredés előtt egy kicsivel mindig elkezdek halandzsázni olyan személyekről, akik nem is léteznek, sőt, még évszámokat is szoktam keverni a "mesébe". Másnak is vannak ilyen tapasztalatai, vagy csak én vagyok ilyen hülye?
2009. jún. 27. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Na azt nagyon szívesen fogadom, köszi! :-)

Amúgy hány éves vagy? Mert ha már idős, akkor ez lehet, hogy a korral jár. :D

2009. jún. 27. 18:39
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Ja és megint 18:10-es vagyok. :)
2009. jún. 27. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok hülyeséget írni de a tévések sok olyan filmet és soroztatót alkottak amiben a főszereplő a jövőbe lát.De ez nálad pont igaz csak a múltat látod és álmodban.Szerintem valós dolgokról beszélsz, mint például az a nő az 1600-as évekből.Szerintem ez igaz akkor jobban oda kellene figyelned erre és megpróbálni ezt fejleszteni egy magasabb szint felé, hogy minél több dolgot tudj(emlékez) és tisztább legyen és bármikor feltud ezt eleveníteni, még nappal is és bár mely idő bármelyik személlyel.De ez segítségre van szükséged, valamilyen szakemberre.De szerintem kezdésnek szerintem az is jó, ha felkelsz akkor rögtön leírsz mindent ami még a fejedben van.Talán ez nem véletlen és megtudhatsz valamit, vagy összefüggéseket is találhatsz.Sok sikert!Én ezt komolyan gondolom.
2009. jún. 27. 18:43
 14/20 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, nem hiszem, hogy ez olyan rengeteg lenne :D
2009. jún. 27. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

18:10-es:

Ja, valóban nem vagy a korod alapján egy szenilis öregember, szóval... akkor egy természetfölötti képességed van kialakuló félben. X)

Lányt vagy fiút tisztelhetünk személyedben?

2009. jún. 27. 18:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Nőnemű egyed vagyok :)
2009. jún. 27. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké, köszi. : )
2009. jún. 27. 19:27
 18/20 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlom, hogy írd le az álmaidat, vesd papírra rögtön azután, hogy felébredsz, azaz vezess álomnaplót. Sokat meg lehet érteni ilyesmi által, és abban is segít, hogy jobban emlékezz, lásd az összefüggéseket. További infó itt: [link]
2009. jún. 27. 22:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Megint beszéltem. Most egy férfiról, aki merényletet követett el Spanyolországban egy híres ember ellen, és ezért be akarták börtönözni, de elszökött. Végül felakasztották...
2009. jún. 29. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezek ha igazak akkor nagyon tehetséges vagy!:)Nézz utána hátha tényleg megtörtént-e!
2011. aug. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!