Miért beszélek ilyenekről álmomban?
Figyelt kérdés
Mostanság úgy vettem észre, hogy ébredés előtt egy kicsivel mindig elkezdek halandzsázni olyan személyekről, akik nem is léteznek, sőt, még évszámokat is szoktam keverni a "mesébe". Másnak is vannak ilyen tapasztalatai, vagy csak én vagyok ilyen hülye?2009. jún. 27. 18:00
1/20 anonim válasza:
Szerintem fejtsd meg az álmod....
2/20 A kérdező kommentje:
Ez nem is igazán tartozik az álmomhoz, az szokott lenni, hogy egyszercsak az álmom szertefoszlik, és a nagy sötétségben beszélni kezdek a régi korokról, háborúkról, és az emberek akkori életéről. És addig nem is hagyom abba, amíg fel nem kelek... Orvoshoz kellene mennem? :D
2009. jún. 27. 18:06
3/20 anonim válasza:
Talán történelem-fanatikus vagy? Mert az álmokban ált. azok a dolgok keverednek össze, amivel foglalkozol valamilyen szinten.
4/20 A kérdező kommentje:
Utálom a történelmet a politikával együtt...
2009. jún. 27. 18:09
5/20 anonim válasza:
Szerintem nem! :D
Lehet, hogy akkor én (is) hülye vagyok, de nekem ez imponál. Nem lehet, hogy előző életedben valami katona, háborús hős voltál? :-) Nagyon érdekes, el lehet mesélni szakértőnek, de ettől függetlenül szerintem semmi bajod!
6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla :D, de ma például egy nőről beszéltem, aki rengeteget harcolt azért, hogy megvédje a hazáját, végül mégis legyőzték őket, felégették az otthonát, és azt is mondtam, hogy ez az 1600-as években történt..
2009. jún. 27. 18:15
7/20 anonim válasza:
Hűha, akkor a te agyad úgy működhet, mint a aquincumi kronoszkóp, és a múltba látsz. XD Ez tényleg egyre érdekesebb, azt hiszem ha te nem is, de én el fogom mesélni valakinek, aki tud is erről mondani valamit. :D
(18:10-es)
8/20 anonim válasza:
ez tényl érdekes. szerintem (nem azért mert hülye vagy) menj el pszihiáterhez! lehet h egy elmedoki meg tudja mondani h mi is az álmod és/vagy mi folyik a tudatod alatt
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor valami elállítódhatott az agyamban, mert eddig teljesen normálisan működött. Bár, mi számít normálisnak? :D Szóval ez kb. az 5. alkalom, és a többire már nem is emlékszem nagyon. Ha lesz még, akkor leírom azokat is ;)
2009. jún. 27. 18:33
10/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz... nagyon kíváncsi vagyok, mit fog ehhez szólni.
2009. jún. 27. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!