Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért beszélek ilyenekről...

Miért beszélek ilyenekről álmomban?

Figyelt kérdés
Mostanság úgy vettem észre, hogy ébredés előtt egy kicsivel mindig elkezdek halandzsázni olyan személyekről, akik nem is léteznek, sőt, még évszámokat is szoktam keverni a "mesébe". Másnak is vannak ilyen tapasztalatai, vagy csak én vagyok ilyen hülye?
2009. jún. 27. 18:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fejtsd meg az álmod....
2009. jún. 27. 18:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Ez nem is igazán tartozik az álmomhoz, az szokott lenni, hogy egyszercsak az álmom szertefoszlik, és a nagy sötétségben beszélni kezdek a régi korokról, háborúkról, és az emberek akkori életéről. És addig nem is hagyom abba, amíg fel nem kelek... Orvoshoz kellene mennem? :D
2009. jún. 27. 18:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán történelem-fanatikus vagy? Mert az álmokban ált. azok a dolgok keverednek össze, amivel foglalkozol valamilyen szinten.
2009. jún. 27. 18:09
 4/20 A kérdező kommentje:
Utálom a történelmet a politikával együtt...
2009. jún. 27. 18:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem! :D

Lehet, hogy akkor én (is) hülye vagyok, de nekem ez imponál. Nem lehet, hogy előző életedben valami katona, háborús hős voltál? :-) Nagyon érdekes, el lehet mesélni szakértőnek, de ettől függetlenül szerintem semmi bajod!

2009. jún. 27. 18:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla :D, de ma például egy nőről beszéltem, aki rengeteget harcolt azért, hogy megvédje a hazáját, végül mégis legyőzték őket, felégették az otthonát, és azt is mondtam, hogy ez az 1600-as években történt..
2009. jún. 27. 18:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, akkor a te agyad úgy működhet, mint a aquincumi kronoszkóp, és a múltba látsz. XD Ez tényleg egyre érdekesebb, azt hiszem ha te nem is, de én el fogom mesélni valakinek, aki tud is erről mondani valamit. :D

(18:10-es)

2009. jún. 27. 18:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
ez tényl érdekes. szerintem (nem azért mert hülye vagy) menj el pszihiáterhez! lehet h egy elmedoki meg tudja mondani h mi is az álmod és/vagy mi folyik a tudatod alatt
2009. jún. 27. 18:31
 9/20 A kérdező kommentje:
Akkor valami elállítódhatott az agyamban, mert eddig teljesen normálisan működött. Bár, mi számít normálisnak? :D Szóval ez kb. az 5. alkalom, és a többire már nem is emlékszem nagyon. Ha lesz még, akkor leírom azokat is ;)
2009. jún. 27. 18:33
 10/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz... nagyon kíváncsi vagyok, mit fog ehhez szólni.
2009. jún. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!