Szellemek? Ti mit gondoltok?
Társasházban lakunk. Pár hete meghalt az alattunk lakó öreg bácsi... Azóta éjjelenként halálfélelmem van. Elalvás előtt olvasni szoktam egy-két órát, s mostanában olyan érzésem van, mintha a macska fel- és leugrálna az ágyról, holott ő másik szobában alszik. Néha látok is ilyen fényeket, bár ebben nem vagyok biztos, mert ha rendesen odanézek, már nincs ott :D A macskám is csinál furcsa dolgokat, sokszor csak leül és néz a semmibe, nyávog rá. A bácsi halála óta rendkívül bújós lett, nem akar egyedül hagyni, követ mindenhová (ezt előbb nem csinálta, nem kifejezetten társasági lény)
Remélem csak bemesélem magamnak. De nem tudom eldönteni.
Nektek mi a véleményetek? .S
Én teljesen biztos vagyok benne hogy vannak kísértetek,abszolút hiszek benne.Nagyon kíváncsi is vagyok.Ugyanakkor a legnagyobb félelmem is. Ez most lehet hogy bután hangzik,de ha átéled akkor félelmetes...Voltak a lakásunkba jelenések,úgyhogy van okom feltételezni...Nekem is hasonló érzésem van este a sötétben mint neked.De nagy valószínűséggel nálunk nincs kísértet.Bocs hogy ezt így leírtam csak azt akartam érzékeltetni hogy lehet hogy te is csak "bebeszéled" magadnak,de az is lehet hogy tényleg ott maradt a bácsi.Szerintem győződj meg róla hogy ott van-e.Beszélj hozzá,kérd meg hogy jelezzen ha ott van.Olyankor mikor érzed hogy ott van,de szeánszot semmiképpen ne tarts.Csak próbálj kommunikálni vele.Ha ott van jelezni fog.Ebben az esetben kérd meg hogy távozzon,magyarázd el neki hogy már nem oda tartozik.Ez hatásos,de ha nem szűnik meg vagy erőszakosra fordulnak a jelzések akkora hívj szakértőt.Remélem segítettem.Azért írd meg hogy mi történt.
Szia
http://www.youtube.com/watch?v=u6trH81xpko&feature=related
Nézd ezt meg.Ezek csak képek de találsz ott videókat is.Szerintem léteznek szellemek!
én hiszek a szellemekben,de a neten nagyon sok a kamu kép me videó meg minden. Nemtudom nálad szellem van-e,lehet h csak beképzeled,kitudja.
Nekem alapsuliban meghalt az egyik osztálytársam és megidéztük szeánszal-na azóta hiszek benne - ugyanis én csináltam ilyen betűs táblával(direkt nem néztem oda,hogy ne befolyásoljak semmit és h a többiek s gondolják,h csak én csinálom) csak hagytam magam vezetni és csomó olyan dolgot mondott a szelleme,ami aztán valóra is vált (kérdezgettük a jövőt illetően) és mikor az egyik csaj,aki ott volt velünk,de közbe el kellett mennie,mig mi folytattuk a szeánszot,szóval kiment az ajtón, szellem meg kiirta,hogy szia. Szóval..brrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!