Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szellemek? Ti mit gondoltok?

Szellemek? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk. Pár hete meghalt az alattunk lakó öreg bácsi... Azóta éjjelenként halálfélelmem van. Elalvás előtt olvasni szoktam egy-két órát, s mostanában olyan érzésem van, mintha a macska fel- és leugrálna az ágyról, holott ő másik szobában alszik. Néha látok is ilyen fényeket, bár ebben nem vagyok biztos, mert ha rendesen odanézek, már nincs ott :D A macskám is csinál furcsa dolgokat, sokszor csak leül és néz a semmibe, nyávog rá. A bácsi halála óta rendkívül bújós lett, nem akar egyedül hagyni, követ mindenhová (ezt előbb nem csinálta, nem kifejezetten társasági lény)

Remélem csak bemesélem magamnak. De nem tudom eldönteni.

Nektek mi a véleményetek? .S

2009. jún. 27. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudod bizonyítani, hogy vannak és az ellenkezőjét sem!
2009. jún. 27. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én maximálisan hiszek benne!Nekem olyan tapasztalatom volt ebben a kérdésben,hogy én is társasházban laktam és nekem a felettem lévő öreg néni halt meg az ott lévő lakásban.És mikor egyedül voltam otthon és tudtam,hogy a felettem lévő lakás üres olyan hangokat hallottam mintha cipővel sétálna ott valaki.És mikor elkezdtem fülelni abbamaradt.Ha nem figyeltem rá újra elkezdte.Elég félelmetes volt de nem tartott sokáig.Két-három nap és nem hallottam többé.A másik,hogy volt egy cicánk aki éjjel úgy keltette fel az apukámat,hogy kiengedj,hogy felugrott a tv tetejére és ott sétálgatott,hogy ropogjon a tv.Erre mindig felkelt az apukám.És miután elpusztult a macsek még sokáig hallotta éjszaka,hogy ropog a tv.Lehet,hogy szellem volt de ne félj tőle!Nem bántanak!:)
2009. jún. 27. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én néha hiszek, néha nem:) Volt egy cicám, 13 évig volt velem. Miután meghalt, sokszor hallottam a hangját, szemem sarkából is őt láttam, de ahogy te is mondtad, mikor rendesen odanéztem, nem volt ott. Nem tudom hogy csak én akartam-e nagyon hinni benne, vagy tényleg ott volt... De inkább elhiszem, hogy ott volt, azt hiszem ezt szeretném hinni:) De hogy léteznek e egyébként szellemek, jók, rosszak, itt maradnak e a földön. Nem tudom eldönteni... szerintem ez olyan dolog, hogy vagy hisz benne az ember, vagy nem. Bebizonyítani sosem fogják.
2009. jún. 27. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen biztos vagyok benne hogy vannak kísértetek,abszolút hiszek benne.Nagyon kíváncsi is vagyok.Ugyanakkor a legnagyobb félelmem is. Ez most lehet hogy bután hangzik,de ha átéled akkor félelmetes...Voltak a lakásunkba jelenések,úgyhogy van okom feltételezni...Nekem is hasonló érzésem van este a sötétben mint neked.De nagy valószínűséggel nálunk nincs kísértet.Bocs hogy ezt így leírtam csak azt akartam érzékeltetni hogy lehet hogy te is csak "bebeszéled" magadnak,de az is lehet hogy tényleg ott maradt a bácsi.Szerintem győződj meg róla hogy ott van-e.Beszélj hozzá,kérd meg hogy jelezzen ha ott van.Olyankor mikor érzed hogy ott van,de szeánszot semmiképpen ne tarts.Csak próbálj kommunikálni vele.Ha ott van jelezni fog.Ebben az esetben kérd meg hogy távozzon,magyarázd el neki hogy már nem oda tartozik.Ez hatásos,de ha nem szűnik meg vagy erőszakosra fordulnak a jelzések akkora hívj szakértőt.Remélem segítettem.Azért írd meg hogy mi történt.

Szia

2009. jún. 27. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

http://www.youtube.com/watch?v=u6trH81xpko&feature=related

Nézd ezt meg.Ezek csak képek de találsz ott videókat is.Szerintem léteznek szellemek!

2009. jún. 27. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Állítólag minden lélek a halál után még fél évig visszajár a házba ahol élt.
2009. jún. 27. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
sztem ne nézd meg a videót, feláll tőle a hátamon a szőr:S csakmégjobban fogsz parázni...
2009. jún. 27. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

én hiszek a szellemekben,de a neten nagyon sok a kamu kép me videó meg minden. Nemtudom nálad szellem van-e,lehet h csak beképzeled,kitudja.

Nekem alapsuliban meghalt az egyik osztálytársam és megidéztük szeánszal-na azóta hiszek benne - ugyanis én csináltam ilyen betűs táblával(direkt nem néztem oda,hogy ne befolyásoljak semmit és h a többiek s gondolják,h csak én csinálom) csak hagytam magam vezetni és csomó olyan dolgot mondott a szelleme,ami aztán valóra is vált (kérdezgettük a jövőt illetően) és mikor az egyik csaj,aki ott volt velünk,de közbe el kellett mennie,mig mi folytattuk a szeánszot,szóval kiment az ajtón, szellem meg kiirta,hogy szia. Szóval..brrr.

2009. jún. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!