Nagyon fáj az orrpiercing berakása?
Figyelt kérdés
szeretnék egyet de kicsit félek a berakástól... érzéstelenítik vagy nem szükséges?(ha nem fáj annyira) :)2012. máj. 16. 20:46
1/3 anonim válasza:
hát ha félsz attól amivé válsz,ne vállj azzá,ergo ne aggasd magad tele ha ez a divat. ettől függetlenül változó.nyilván érzéstelenitik helyileg. olyan 4mm-esre tippelem a tűt amivel átszurják, könnyfakasztó és szúró de nem fáj mint annyira hiszed. utána sokkal szarabb. 3 típusa van, karika,fixzáras és csavaros. elöször is mindegyikkel szarul jársz orrfújásnál.másodszor gyakran hajlamos begyulladni (az átlagnál jobban)
2/3 anonim válasza:
4mm az majdnem fél centi, te okos :D tudtommal 1,2 mm a tű, és változó mennyire fájdalmas, és hogy érzéstelenítik-e... piercingesnél érdeklődj :)
3/3 anonim válasza:
Én nagyon be voltam parázva miatta, mert utálom a tűket, de nagyon megszerettem volna csinálni. Féltem, hogy a szúrás jobban fáj, de tudtam, hogy nem szabad lövetni. Ezért hát elmentem kiszúratni. Nekem nagyon alacsony a fájdalomtűrő képességem, de megesküszöm, hogy egy kicsi fájdalmat sem éreztem. Megfogta az orrom egy karikavégű csipesszel és egyedül a nyomást éreztem :) Persze előtte lemosta az orrom valami alkohollal, de nem tudom volt-e benne érzéstelenítő. Teljesen megéri, én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!