Mit nem szoktak engedni bevinni a fesztiválokra? (volt, hegyalja)
Figyelt kérdés
Piákat gondolom nem, a vizipipával, meg a kemping gázfőzővel mi a helyzet?Mik a tapasztalatok , hogy lehet mégis "becsempészni" ?2009. jún. 26. 18:20
1/1 anonim válasza:
Vizipipát szerintem akár lehet akár nem, ne vigyél be, elég drága dolog az, én félteném, hogy eltűnik egyszercsak. Gázfőzőt kisebb fesztiválokra be lehet vinni, ezekre a nagyokra nem tudom, de az oldalukon mindnek kint van a házirendje, ahol tételesen fel van sorolva, hogy mit nem lehet bevinni. Fegyvernek minősülő kést nem szabad, ezen felül máshol vett szeszes italt (van ahol üdítőt sem), drogot (mivel amúgy is illegális), fegyvereket, szigetre pl. esernyőt sem (ezt lehet hogy máshová sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!