Szeretitek a gyerekeket? Fiúk/Férfiak Nők/Lányok? Kor?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 17:34
11/18 anonim válasza:
Táborban dolgozok, két hete, gyere xy(Én), szeretem xy-t :) és a többi. olyan cukik :) Szeretm őket! :)
14/L
12/18 anonim válasza:
én nem mindegyiküket szeretem. van, amikor borzalmasan idegesít a jelenlétük. a kisbabákat szeretem, úgyahogy... a gyerekeket addig szeretem, ameddig nem nőnek a fejünkre...
13/18 anonim válasza:
Én csak a szép kisgyerekeket szeretem, a csúnyákat nem bírom, és nagyon sok csúnya kisgyereket lehet látni, alig van egy kettő amire azt lehet mondani hogy szép, aranyos.
14/18 anonim válasza:
Nem különösebben, de szerintem meg fog változni. De csodálom azokat a nőket akik szülnek, hogy bírnak 9 hónapig várni és néha szenvedni meg a szülés...:O
Kijövök velük meg nem zavarom el őket ha odajönnek de nekem nem hiszem hogy lesz inkább úgy mondanám hogy mások az életcéljaim amiben nincs hely babának:) Persze nem a jelenre gondolok hanem még az életem folyamán.15/L
15/18 anonim válasza:
Szeretem a gyerekeket, nekem is van kettő,19,16 évesek, de tény, akadnak köztük olyanok is, akiket annyira elrontottak a szüleik (viselkedésben),hogy őket elkerülöm inkább.
17/18 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem őket, és nem szándékozom ezen változtatni.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!