Vajon milesz 3000-ben? Mi megujulas lesz a vilagon?
Figyelt kérdés
kerk mindenkit segitse mert ez nagyon fontos szamomra , mier? majd elmeselem most nem erek ra majd estere elmeselem kerek mindeki hogy legyen szives valaszoljon es jo otleteket adjon
no viszlat majd estere elmeselem hogy mer
kell ez nekem
2012. máj. 15. 13:32
1/3 anonim válasza:
ki mondta hogy 3000be lesz még világ..
2/3 anonim válasza:
1500 ft/liter benzin 75% áfa mi lesz még?:D nah jó csak poénkodtam.(de lehet :D)
A technika napról napra fejlődik. Addigra szerintem kitör a III. világháború. Nem lesz jó világ. Szerintem. Nem jó jeleket érzek...
3/3 anonim válasza:
ez a kérdés engem is foglalkoztat.ugyebár az energia az ami véges (kőolaj, szén),bár lehet hogy nekiállnak és szétfurkáljak a földet a kőolajért mert állítólag vannak még rejtett készletek,pl. az északi sarki jég alatt.aztán jön a túlnépesedés.az elmult évtizedben olyan mértékben nőtt a föld lakossága amire az elmult évszázadokban nem volt példa.ebből következik hogy az embereknek élelemre van szüksége,már ma is rengeteg éhező ember van.a mezőgazdaságban elterjedt a génmanipuláció,beláthatatlan következményeket rejt magában.politika:az usa és a nagyhatalmak gazdasági összeomlása miatt nem képes kiegyensúlyozni a világ erőviszonyait,pl. olyan emberek kezébe kerül atomfegyver akinek nem szabadna.ilyen volt most Irán esete,bár ha jól tudom tagadják az esetet.aztán van az aszteroida becsapódása ami annyi port vinne a légkörbe hogy egy új jégkorszak kezdödne.harmadik világháború szerintem nem lesz.ja és persze a nap sugárzása olyan mértékben felerősödhet,hogy nem lehet majd a szabadban tartozkodni napsütéses időben,mert szétég az ember bőre.összegezve végsősoron lesznek a földnek élhető részei,ahol pl.nem kell fűteni,annyi energiát felhasználni és helyben van az élelem,és lesznek olyan pontok ahol kihal az emberiség.ez lenne logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!