Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hibás az új cipőm! Segítséget...

Hibás az új cipőm! Segítséget kérek hogy mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2012. április 11.-én vettem 15 ezerért egy tavaszi cipőt,

6 nappal később vettem észre hogy a bal cipőn hátul a "kéreg merevítő" ketté van törve, és a környékén a szövet is szétszakadt. Április 23.-án vittem vissza az üzletbe hogy baja van, azt mondták hogy bevizsgálják, május 4.-én hívjam őket.

Miután igencsak nehezen elértem őket, mondták hogy az azt követő hét vége-felé meglesz a cipő. Bementem, mondták hogy ALAPTALANnak ítéltek meg a cipő problémáját,DE majd adnak helyszíneket ahol megtudom javíttatni.

Kérdeztem, hogy azt ugye ők fizetik ki? Válasz: ezt nem tudja, majd ha bevizsgálásról visszakerül a cipő akkor derül ki. Mert persze még mindig nem került vissza a cipő. Elméletileg Május 14~16 között mehetek be érte.

Ugye kötelesek kifizetni ilyenkor a javítást?

Pénzvisszaterítést vagy árucserét kérhetek-e?

2012. máj. 13. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem cserélik, akkor mérget vehetsz rá, hogy a javítást sem fogjá állni.

Milyen boltról van szó?

2012. máj. 14. 00:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Humanic
2012. máj. 14. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Az hogy alaptalannak ítélték a panaszodat az virágnyelven azt jelenti, hogy szerintük te tettéd tönkre a cipőt, azért hogy visszahozd és kicseréltesd, ettől kezdve kivonták magukat minden felelősség alól, így nem valószínű, hogy fizetnék a javítást és egyáltalán semmit nem kötelességük ellenszolgáltatni neked, sajnos, reménykedjünk a legjobbakban, de sajnos ez tűnik a legvalószínűbbnek.
2012. máj. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!