Tetszik a Brigitta név? Mi jut róla eszedbe?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 23:26
11/24 anonim válasza:
nekem sem tetszik. egy ronda, gonosz brigi jut róla eszembe. :S
12/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszett soha...
amúgy egy dagadt, sunyi lányismerősöm jut róla eszembe.
13/24 anonim válasza:
Nekem tetszik a nev, de nekem is olyas valaki jot rola eszembe, aki barmit megtehet, megis o a jokislany, o a szuper! tobb Brigi ismerosom is ilyen, de elso hallasra tetszik a nev!
14/24 anonim válasza:
Nem tetszik és egy Brigitta nevű ismerősöm jut róla eszembe...de ilyet ne kérdezzetek hisz mindenkinek minden névről egy ismerőse jut eszébe akit így hívnak...
15/24 anonim válasza:
a gimis magyartanárom jut eszembe róla meg egy volt osztálytársam nővére..
16/24 anonim válasza:
Én csak kövér Brigittákat ismerek,ezért a kövér nők jutnak eszembe.Nem szép név.
17/24 anonim válasza:
Nem tetszik mert nagyon durva hangzása van. Semmi nőies lágyság nincs benne.
19/24 anonim válasza:
a brigitták védelmébe kelek:-)
szép név,nekem egy karakán egyenes szabad száju csaj jut eszembe aki mindent megszerez magának,kiáll a saját igazáért!
hiába a jelentése:erős,erényes
20/24 anonim válasza:
hihi kíváncsiságból beírtam ide a nevem- utálom :D
nem vagyok dagadt, sem sunyi :D se igénytelen:D viszont nekem is vannak Brigi nevű ismerőseim akik szemetek, sunyik, és van dagadt is sőt igénytelen is úgyhogy megértem a gondolatmeneteket ::S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!