Van itt olyan aki Szaud Arabiaban el vagy esetleg egy ismerose kint lakik, tanul stb?
Hello.
Nekem van egy ismerosom, aki ott szuletett, ugyan mar nem lakik ott. Miert?
En
qatrban dohaban eltem par evet. igaz nem dolgoztam de ha beszelsz angolul nem fontos hogy muszlom vagy e vagy sem. sot! Sok roman lany talalkoztam aki hotelben dolgozott vagy kozmetikus fodrasz dolgozott! A vizum nem nehez elintezni ha valaki kintrol segit mar holnap mehetsz. amugy doha gyonyoru tiszta rendes varos.
Pont ezt mondta a leanyzo is, mint amit az elozo valaszolo leir. Ha jol beszelsz angolul, nems zamit, hogy muszlim vagy-e. O Riyadh-ban szuletett-lakott, elvileg nagyon sok fele munkalehetoseg van.
Talaltam egy forumot,ahol sokmindenrol beszelgetnek, lehe lattad mar:
Szerintem mindenke irj ide, biztos tapasztaltabbak nalam. Sok sikert!
Valamenyire jó az is amit itt tanultál, de megfogsz lepödnimennyire másképp beszélnek az arabok arabul, mint amit te itt Magyarországon tanultál, az angolt sokan beszélik.
A férjem munkája miatt sokat utazunk arabországokba és ezért én is tanultam itthon iskolába meg mecsetbe arabul de igazán kint lehet. Egyiptomba pl nem igazán ejtik ki a k betüt (pl.:kutya,szív)ez annyira furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!