Voltál már szaúd-arábiában? Milyen hely?
A Szaúd-Arábiai Királyságba történő belépéshez kötelező a vízum előzetes beszerzése. Egyéni turista vízumot nem adnak ki.
- Nők egyedül nem közlekedhetnek az országban(A külföldi nőt szintén férfi családtagnak, vagy az üzleti partnerének kell várnia az országba történő belépéskor, és kísérnie az országban történő mozgás során.)
- Tilos a disznóhús, az abból készült készítmények, az alkohol tartalmú italok bevitele, és fogyasztása.
- Fényképezés, filmezés az utcán és a bevásárlóközpontokban nem ajánlatos.
- Az utcán az európai nőknek is kötelező a bokáig érő, a karokat is eltakaró fekete lepel viselése, a haj fekete kendővel történő lefedése.
- A nők gépkocsit Szaúd-Arábiában nem vezethetnek. Olyan nyilvános helyekre, mint az éttermek, cukrászda, csak férfi családtag kíséretében léphetnek be, és csak az arra a célra kijelölt helyiségben az ún. "family section"-ben tartózkodhatnak. A nők a bankokban is csak a külön bejáratú, szeparált helyiségben intézhetik hivatalos ügyeiket.
- Az országban mozik, színházak nem működnek, nyilvános helyeken tilos a tánc és a zene.
Na, szerinted milyen lehet? Szaud-Arábia a muzulmán országok közül a legkonzervatívabb!
elozo vagyok.
ezt hirtelen em is feljettem,a leg megdobbentobb amit lattam ,20-30 eves ferfiak 10-12-14 eves felesegekkel.
szerintem ez mindent elarul.
Kedves utolsó 3,
Milyen ruházatban volt a feleséged?
Ha betartod az öltözködési szabályaikat, nem molesztálnak.
Ha térdig leér az a nadrág, nincs kint a váll, has, dekoltázs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!