Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hitler nekünk, magyaroknak,...

Hitler nekünk, magyaroknak, jó embernek számít?

Figyelt kérdés
Csak mert valami olyasmit mondott a töri tanárnőm, hogy Erdélyt elvette romániától, és visszaadta nekünk?

2012. máj. 10. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem számít jó embernek! Aki miatt tömegesével haltak meg emberek, csinálhat bármit, nem jó ember!
2012. máj. 10. 23:27
 2/7 anonim válasza:
0%
Nem hinném...Szerintem egy olyan ember, aki mintegy 60 millió ember halálát okozza, nem lehet jó ember semmilyen szemszögből nézve sem.Magyarország pedig csak pajzs volt Oroszországgal szemben. Csak ki akartak minket zsákmányolni, Romániával pedig összeugrasztani (oszd meg és uralkodj).
2012. máj. 11. 11:09
 3/7 Szálasi válasza:
66%
Szerintem Hitler nem JÓ embernek számít hanem a legnagyobb embernek. Kár hogy nem végezhette el a munkáját, így most nemsokára a magyarok lesznek a kisebbségiek és nem pedig a romák meg a zsideszek. A töri tanárodnak meg igaza van! Ha a németek nyerték volna meg a 2.világ háborút akkor nem itt tartanánk. Minden sz*r fajta ide menekült hozzánk és mi hülyék befogadtuk őket közben pedig mocskolnak minket:(
2012. máj. 25. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, találó a felhasználóneved :D

Nekem is komoly ellenérzéseim vannak a romákkal kapcsolatban. Amikor látom őket az utcán, minimum 5 gyerek, mindegyik rongyba, cigi a szájba, fux a nyakba és köpködnek össze vissza... Meg azok a gyönyörű kinézetű zsidók, akik mindenhol vezető pozíciót töltenek be és összebeszélnek a hátunk mögött. Igen, megvan az okunk mérgesnek lenni rájuk. De az erőszak NEM MEGOLDÁS.

Mit érünk el vele, ha kiirtjuk őket? Egyrészt elpusztul az aki bűnös, az oké, de e mellé 10x annyi ártatlannak kell meghalnia, ami nagyon nem oké. És ha végeztünk mi lesz? Jön a következő rablóbanda csak a saját népünk tagjai közül valóak lesznek. Szintén hiába buktatunk meg egy politikai hatalmat, ha jön a következő csak más névvel és ugyanúgy elront mindent.

A társadalomnak kell átalakulnia. Hiába nem vagyok hívő és nem vagyok vallásos, mégis szerintem akkor lehetne boldogság, ha nem a kapzsiságra hanem a szeretetre építenénk. Mondjuk ilyen úgy se lesz úgyhogy mindegy. Addig meg azt mondom inkább legyenek a nácik hatalmon mint a kommunisták, az kevésbé rossz.

Hitlerről meg annyit, hogy a népelméletében a magyarokat a szolganépek közé sorolta, akiket megtűrnek a németek mert szolgálják őket. Igen, zseniális politikus volt, felvirágoztatta Németországot, övé volt a legjobb hadsereg, hatalmas birodalmat foglalt el és maga mellé állította az embereket. Ellenben végül is azt állíthatjuk, hogy rossz célokra használta fel a tehetségét. Sok szenvedést okozott a II.világháborúval az embereknek, sokan meghaltak és a valljuk meg, a végére kezdett elmenni a józan esze szegénynek. Szóval tehetséges volt, de jobban járt így Magyarország.

2012. máj. 27. 23:08
 5/7 anonim válasza:
2. vagyok :) Csak egy érdekesség, amit egy történelmi könyvben találtam: Joseph Göbbels naplójából egy idézet- " A Führer keményen ítéli el Magyarországot. (...) Nem szabad ezeket a népeket, mindenekelőtt a cseheket és a hozzájuk hasonló csőcseléket felnevelni...Mi nem ezeket a népeket akarjuk, hanem az országukat. " - hát a kétségeket ez eloszlathatja nemde? :D
2012. máj. 29. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez az infó szükséges volt :-)

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 29. 18:40
 7/7 anonim válasza:
hát én azt tapasztalom hogy igen is rengeteg magyar isteniti hitlert de nem csodálkozok hiszen a háború idején a magyarok a németekel voltak persze azt elfelejteték hogy a végén a magyarok ellen is fordult a német (1 amerikai )
2013. jún. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!