Hitler nekünk, magyaroknak, jó embernek számít?
Utolsó, találó a felhasználóneved :D
Nekem is komoly ellenérzéseim vannak a romákkal kapcsolatban. Amikor látom őket az utcán, minimum 5 gyerek, mindegyik rongyba, cigi a szájba, fux a nyakba és köpködnek össze vissza... Meg azok a gyönyörű kinézetű zsidók, akik mindenhol vezető pozíciót töltenek be és összebeszélnek a hátunk mögött. Igen, megvan az okunk mérgesnek lenni rájuk. De az erőszak NEM MEGOLDÁS.
Mit érünk el vele, ha kiirtjuk őket? Egyrészt elpusztul az aki bűnös, az oké, de e mellé 10x annyi ártatlannak kell meghalnia, ami nagyon nem oké. És ha végeztünk mi lesz? Jön a következő rablóbanda csak a saját népünk tagjai közül valóak lesznek. Szintén hiába buktatunk meg egy politikai hatalmat, ha jön a következő csak más névvel és ugyanúgy elront mindent.
A társadalomnak kell átalakulnia. Hiába nem vagyok hívő és nem vagyok vallásos, mégis szerintem akkor lehetne boldogság, ha nem a kapzsiságra hanem a szeretetre építenénk. Mondjuk ilyen úgy se lesz úgyhogy mindegy. Addig meg azt mondom inkább legyenek a nácik hatalmon mint a kommunisták, az kevésbé rossz.
Hitlerről meg annyit, hogy a népelméletében a magyarokat a szolganépek közé sorolta, akiket megtűrnek a németek mert szolgálják őket. Igen, zseniális politikus volt, felvirágoztatta Németországot, övé volt a legjobb hadsereg, hatalmas birodalmat foglalt el és maga mellé állította az embereket. Ellenben végül is azt állíthatjuk, hogy rossz célokra használta fel a tehetségét. Sok szenvedést okozott a II.világháborúval az embereknek, sokan meghaltak és a valljuk meg, a végére kezdett elmenni a józan esze szegénynek. Szóval tehetséges volt, de jobban járt így Magyarország.
Ez az infó szükséges volt :-)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!