Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni, hogy az...

Mit tudnék csinálni, hogy az egyik tanár engem jobban szeressen mint az egyik csajt az osztályban?

Figyelt kérdés
rá már elég sokszor rászólt..rám nemnagyon..mégis őt jobban szereti.:SS Miért??

2012. máj. 9. 18:16
 1/7 .schwulbini. ***** válasza:
talán mert ő szimpatikusabb neki.
2012. máj. 9. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

azt akarod,hogy veled is kivételezzen?:DD

Amúgy meg pénzes a muff?

2012. máj. 9. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:

teljesen együtt tudok érezni veled. Nálam ugyanez a helyzet, sajnos

én imádom a tanárom és mindent megteszek azért hogy szeressén (a kereteken belül) és az a csaj meg egy undorító kétszínű féreg. A tanár előtt fényesre nyalja a tanár seggét, és közben meg ha másokkal van meg szídja mint a fene. Én soha nem tettem ilyet.

Válasz: lehet hogy mert a tanár is olyan típus mint a csaj,

próbálj meg rájönni hogy miket szeret a tanár és a kedvébe járni...

2012. máj. 10. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 3. válaszoló!!Náam is ugyanez a helyzet!!:) De már kezd jobb lenni.!Köszi:)
2012. máj. 11. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
nálam*
2012. máj. 11. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

nincs mit, amúgy lehet, hogy hellyesbítenék, mert nem biztos hogy erőltetni kéne akkor azt hogy az ilyen tanár téged jobban szeressén, mert nem érdemel meg...

tudod szerintem (legalábbis az én tanárom) nagyban tesz arra bármit is csinálok, úgyhogy megpróbálok kevesebb időt vele lenni, csak az a baj hogy szeretek vele lenni.

De amúgy pl.: velem az volt, hogy voltam egy versenyen és a tanár azt modta ezzel a pályázattal csak nyerhetek... , tudtam hogy nem fogok és úgy is lett majd köv. nap a suliban álltam a folyosón és volt az a csaj is és a tanár a csajhoz adament érdeklődni meg beszélni... aztán jött felém de csak elment mellettem nemis köszönt... és azóta már nem is nagyon érdekel hogy mit gondol elegem lett belőle ( ettől függetlenül még szeretem csak nem kínzom magam) mind1 sk szerencsét a továbbiakhoz ;-)

2012. máj. 12. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
helyesbítenék*
2012. máj. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!