Milyen baratno az aki azt mondja hogy "ha nem szakitasz a pasiddal engem felejtsd el"?
Körülményektől, illetve a pasidtól függ. Én is mondtam már hasonlót egy nagyon jó barátnőmnek. Az úgy volt, hogy megismerkedett valami fekával, aki harmincas volt, miközben mi 17-18 évesek. Már ez nem tetszett, de itt még kussoltam. Aztán pár hónap múlva kiderült, hogy a feka nős, két gyereke van, mégis tovàbb dugott vele a barátnőm. Nos, itt már kezdtem finoman célozgatni, hogy ez elég undorító. Majd újabb 2-3 hónap múlva kipattant a botrány: a feleségén és a barátnőmön kívül még egy lányt kúrogat rendszeresen, és a barátnőm ekkor sem szakított, hanem mint egy ostoba, olcsó prosti, továbbra is készségesen aláfeküdt. Na, itt mondtam neki azt, hogy felőlem úgy alázkodik meg, úgy kúratja szét magát egy nős emberrel, ahogy akarja, de én ezt nem nézem, és azt sem akarom, hogy engem is úgy könyveljenek el, mint "annak" a lánynak a barátját, szóval vagy kidobja a fekát, vagy én szakítom meg ővele a kapcsolatot.. Igenis vannak extrém helyzetek, amikor nem szabad tűrnünk, hogy a barátunk hülyét csinál magából, besározva ezáltal minket is.
Nálatok mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!