Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok olyan idezeteket, vagy...

Tudtok olyan idezeteket, vagy keresnetek nekem parat, ebben a temaban? -almok, almok elerese, elet

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. máj. 11. 08:21
 2/3 anonim válasza:

Szerintem nem pont ilyenekre számítottál, de remélem azért valamelyik csak jó lesz. Ha nem, akkor pedig irány a Citatum, rengeteg jó idézettel! :)na íme:

Nem az lesz sikeres, aki pusztán elkezd valamit. Az lesz sikeres, aki elkezdi, és ha a fene fenét eszik is, befejezi. És én végig fogom csinálni, mert túl sokat jelent nekem ahhoz, hogy feladjam..

Csak az számít, hogy tudd mit akarsz, és küzdj is érte!

Engedd, hogy az álmaid nagyobbak legyenek, mint a félelmeid és tetteid is legyenek hangosabbak, mint a szavaid!

Ne gondold, hogy szegény vagy, mert nem váltak valóra álmaid, csak az az igazán szegény, aki soha nem is álmodott!

Életed tábláját te írod tele, méghozzá azzal, amivel akarod, a te táncodat senki más nem táncolhatja, a

te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg, életed célja az, amit annak hiszel, küldetésedet te szabod ki saját magadnak, életed pedig az lesz, amivé teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.

Mindig is álmodozó voltam, és az is maradok, még akkor is, ha tudom hogy lesznek olyan idők, mikor ez az élet nevű dolog majd térdre kényszerít.

2012. máj. 16. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni. Walt Disney.
2012. jún. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!