Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Keresnétek ilyen idézeteket?...

Keresnétek ilyen idézeteket? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan idézeteket keresek amely a fájdalomról, betegségekről szól. Én már kerestem itt a neten de nem találtam. Egészségügyi versenyre fogok menni csütörtökön és plakátot kell készíteni. Ez a verseny az AIDS-ről szól. Én úgy gondoltam, hogy ráteszek majd egy idézetet vagy a általánosságban vett betegségekről vagy a tanács jellegű idézet. Mivel ez egy csoportos verseny így hárman vagyunk egy csapatban és volt egy könyvben egy idézet ami nem tetszett az egyik csapat társamnak így másikat keresek. Tehát ha tudtok vagy keresnétek nekem (hátha több szerencsével jártok mint én)ilyen idézeteket akkor nagyon hálás lennék. :)

Köszönöm előre is.

2011. nov. 26. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

szia :) itt van :) rem meg tesszi :P

" Hittem, hogy nincs két féle fájdalom

Csak az ami vérzik, a többit eldobom "

ez egy zene tuti nem ismered mert ezeket nem játszák tv be rádioba :) tul jók oda :)

halgasd meg :)

F /24

http://www.youtube.com/watch?v=5bnCDV6YzQo&feature=player_em..

2011. nov. 26. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
nem jo ?:(
2011. nov. 28. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Hálás vagyok.

De az a baj, hogy ez túl rövid és nem igazán illik az AIDS-hez. Vagy legalábbis nekem nem így jött le. Meg szerintem ez nem a testi fájdalomról szól. Szóval engem nem győzött meg de ezt nem bántásként mondom csak őszinte vagyok. De tényleg nagyon köszönöm, hogy segíteni próbáltál és foglalkoztál ezzel a kérdéssel .

Már választottam egy idézetet:

" Szúró csizmáit, lángoló

kesztyűit térdig, könyökig

rám húzta a fájdalom, és

kegyetlen dróthuzalait

csontjaimon átverve úgy

összezavart, oly förtelmesen,

hogy izzó öltések alatt

üvölt most minden idegem. "

(Szabó Lőrinc)

2011. nov. 29. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
valoban ütös a tied !
2011. nov. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!