Átverés lehet az észak-írországi munka, ahova repjegyre letét kell 70 euró? Ismeri valaki a Fish Market Ltd. Cég nevében írt levelet?
Egy írországi tel.szám is meg van adva, ahol (eddig) el lehetett érni a pasit, de félek, hogy ez átverés.Ha kéri az okmányok másolatát, szerintetek azzal vissza tud élni? Mit csináljunk, ha azt már elküldtük, jelentsük be a rendőrségnek?
Nagyon köszi a segítséget, egy kicsit kétségbe vagyok esve.
Ne haragudj, válaszolni nem tudok a kérdésedre, de gondolom, azóta már kiderült, hogy átverés volt-e, és engem pont ez érdekel. Ugyanis én is hasonló hirdetésre jelentkeztem észak-írországi munkára egy másik céghez, és most már én is kezdek aggódni.
A te ügyed végül hogy végződött?
A mienk átverés volt!
Kb. 23000 forintunk bánja. Ennyit utaltunk át.
Észak-írországi munka lett volna.
Ha valaki találkozik Juhos Béla nevével, az tuti kamu! Tettünk feljelentést a rendőrségen, de ők se tudtak semmit csinálni. Profi volt a csávó!
Ne dőljetek be az ilyeneknek!
Remélem, valakinek tudtam segíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!