Fiúk! Ti általában miért szerettek bele egy lányba?
Figyelt kérdés
tizenéves fiúk válaszát várom2012. máj. 6. 16:50
1/8 anonim válasza:
Az agyban végbemenő biokémiai reakció miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
De haragszom!!!!nekem elegem van ebből az egész hülye gyakori kérdések oldalból mert érdekes módom ha valamit meg akarok tudni soha nem mondják meg a megfelelő választ!!!!hát ha így gondolod akkor tartsd magadba mert hidd el egy ilyen sértő ember válasza senkit sem érdekel!!!!És jah ,ez egy kérdéses válaszos oldal !nem egy vélemény nyilvánító!!és nem ez volt a kérdés......
2012. máj. 8. 17:41
3/8 anonim válasza:
Én a kisugárzásába,humorába,eszességébe,kedvességébe szerettem bele. :D15/F
4/8 anonim válasza:
De szerintem aki tetszik azzal kedves légy és minél több testi kontaktust létesíts vele. pl.:ha mellette ulsz akk minél több ször érjen össze konyokotok stb..
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!!nagyon hálás vagyok
2012. máj. 12. 11:31
6/8 anonim válasza:
tetszik neked valaki? azért kérdezed?
8/8 A kérdező kommentje:
szerinted mi másért kérdezném????am meg azért nem válaszoltam mert csak most léptem fel...látszik hogy kezdő vagy!!!
2012. máj. 26. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!