Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire szöüksége...

Szerintetek mennyire szöükséges nekem a jogosítvány? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most érettségizek, és ha minden igaz, akkor pestre megyek egyetemre. anyám azt mojndja, hogy nyáron csináljam meg a jogosítványt, de nekem nincs sok kedvem, inkább ezen a nyáron lazítok, bulizok. előző nyáron nylevet tanultam előtte is, igazán jó lenne már egy semmittevős nyár.

a másik dolog: pesten szerintem nem sok mindenre tudom használni a jogosítványt.

ti mit gondoltok? ha monjduk jövő nyáron csinálnám meg? szerinem az jobb lenne

18/F

2012. máj. 6. 12:21
 1/3 anonim válasza:

Elég sokba lesz az egyetem, és az élet is ott, nem hiszem hogy 500 forintos benzinár mellett kocsival mész suliba. Más haszna meg úgysem lenne, csak elfelejtenéd mire ténylegesen használnád.

Nem szórnám rá a pénzt elkapkodva ...

2012. máj. 6. 12:33
 2/3 anonim válasza:
Szerintem úgy nem lehet megtanulni vezetni, hogy nem is érdekel a dolog. Tudom, mert engem sem hozott lázba a vezetés, és sok időbe, pót-órába tellett, hogy úgy menjek el vizsgázni, hogy biztos legyek magamban. Én a helyedben várnék vele, ha egyáltalán nem mozgat a dolog. Ha nem akarsz autóval feljárni Pestre, akkor úgyis vonatozni fogsz.
2012. máj. 6. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
nem árt ha megvan a jogsid. soha nem tudhatodmikor van rá szükség
2012. máj. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!