Parkourosok! Ti hogy kezdtétek?
Én is parkourozni szeretnék. Igaz lány vagyok, de mindig is szerettem volna parkouros lenni.
17/L
Ezt a kérdést már megválaszoltam párszor, itt van még egyszer. Annyit még kiegészítésképpen, hogy nem kell aggódnod azért, mert lány vagy, lehet nehezebb lesz, mert persze több a férfi traceur, mint a női traceuses (mind a kettő olyan személyt jelöl, aki csinálja a Parkour-t), de találni fogsz majd olyanokat, akikkel tudsz együtt gyakorolni. Csak hinned kell magadban és sikerülni fog.
Egyébként egyre több már a női traceuses, például a WFPF honlapján már külön honlapjuk van:
Eredeti válaszom:
"Ezzel a kérdéssel rengeteg fórumon foglalkoznak, tulajdonképpen ez teszi ki a parkour fórumok 40%-át.
Nehéz röviden és hatásosan elmagyarázni, de megpróbálom:
-Először is informálódj sokat pl: fórumok, interjúk, különböző videók, amikben elmagyarázzák a parkour lényegét. Ha még érdekel a dolog, küldj egy üzenetet privátban és mutatok pár értelmes videót, fórumot.
-Szerezz valami Parkour-hoz illő szerelést: futócipő, bő nadrág, olyanok melyeket nem sajnálsz tönkretenni és illenek hozzád.
-Próbálj másokat is magad köré vonni, kik szintén érdeklődnek a parkour iránt, ha sokkal tapasztaltabbak nálad, az sem baj.
-És maradj mindig pozitív és nem csüggedj el, az elején nehezen fog menni, de pár hónap múlva beindul és aztán nincs megállás, hidd el.
A lényeg: gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! És mindig biztonságosan!
Sok sikert!
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!