Ti hogyan kérnétek szabadságot? 3 éve dolgozom nap nap után, sose vettem ki szabadságot, szabadság volt az állami ünnepek és ennyi, de viszont úgy érzem kicsit pihennem kéne.
Figyelt kérdés
A probléma ott kezdődik, hogy a munkáltató szinte nehezen tudna engem helyettesíteni... De muszáj lenne szabadságra mennem, hisz elfáradtam...Úgy érzem, ha kérek szabadságot, akkor a munkahelyemnek nehézsége támadna...2012. máj. 4. 11:40
11/11 anonim válasza:
Cserben hagyni? Ha tényleg megtetted éveken át, hogy nem mentél szabadságra, vagy megszakítottad a szabadságodat, akkor lehetetlen hogy nem képes elengedni egy kis időre. Attól hogy egy hétig nem dolgozol nem hagyod cserben. Csak kipihened a magadat, hogy a következő 1 évben ugyanúgy tudj dolgozni.
Valószínűleg szerepel a szerződésedben a kötelezettségeknél, hogy mennyi idővel kell előre bejelenteni. Szépen szabályosan tedd meg, ha tényleg jó főnök akkor megérti hogy pihenned (is) kell (évente egyszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!