Ti hogyan kérnétek szabadságot? 3 éve dolgozom nap nap után, sose vettem ki szabadságot, szabadság volt az állami ünnepek és ennyi, de viszont úgy érzem kicsit pihennem kéne.
Az legyen a munkahelyed baja.
Odamész a főnöködhöz, és mondod, hogy úgy tervezzen, hogy vagy két hétig szabadságon leszel.
A szabadnapjaid 40%-át akkor adja ki, amikor ő akarja, de nem az egészet.
Ha időben szólsz (1-2 héttel előre), akkor ne legyen semmi kifogása.
Nem kell ezen parázni, nem si igazán kérni kell, hanem közölni, hogy mikor kell neki megoldani, hogy nélküled se álljon meg az élet.
A temetők vannak tele csupa nélkülözhetetlen emberrel, nem a munkahelyek.
egyszer kértem volna szabadságot, de akkor azt mondta előtte 1 hónappal szóltam, hogy mennék ,és mikor oda jutottam volna, azt mondta, hogy nem igazán tudna nélkülözni
mellesleg ha kérnék szabadságot és meg is adná, akkor lehet úgy érezném, hogy cserben hagytam
Ez így nem mehet. Oldja meg. Ha nem adja ki a szabadságodat, akkor mindenképp bukik egy munkaügyi pert.
Nem hagyod cserben, ő használ ki téged - mocskosul.
Ez meg a te bajod. Ha a saját cégedről van szó, annyit szopsz, amennyit akarsz.
De másért?
Igen, csak te.
A főnököd ezt fogja gondolni: Baxxa meg, nem tudom tovább szívatni. Pedig milyen jó rabszolga volt. Legközelebb még azt is kéri majd, hogy időben utaljam a bérét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!