Szerintetek ez valódi? Képpel.
Figyelt kérdés
Egyik db sincs ellátva számmal, sem semmilyen jelzéssel, de van olyan arany amin nincs semmi és valódi. Ezekről viszont nem tudom eldönteni. Szerintetek?
2012. máj. 3. 12:58
1/9 anonim válasza:
dobd bele,szépen,a,szemetes,kukába!)
3/9 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod?
2012. máj. 3. 13:08
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg tudni akkarod, akkor vidd be ékszerészhez megnézetni. Igy ránézetre senki sem figja tudni eldönteni, hogy arany vagy sem. HAsonló fazozú arany ékszereket lehetett kapni a Quellénél, de léteztek majdnem ugyanúgy kinézö bizsuk is.
6/9 A kérdező kommentje:
Itthon volt már rég óta, csak most találtam meg.
2012. máj. 3. 13:46
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez réz, tedd bele étkezési ecetbe, és ha elkezd oxidálódni, zöldülni, akkor az bizony sárgaréz, ha nem, akkor jó eséllyel arany.
8/9 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig hagyjam benne kb?
2012. máj. 3. 13:53
9/9 anonim válasza:
7 év 4 hónap,15óra!! de ha elviszed ékszerészhez akkor ő elöbb elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!