Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két különböző tükörben, más a...

Két különböző tükörben, más a tükörképem. Most melyik a valódi?

Figyelt kérdés
Itthon van több tükrünk, és észrevettem, hogy az egyik tükörben máshogy nézek ki, mint a másikban. Az egyikben sokkal szálkásabb, vékonyabb vagyok, ellentétben a másikkal. Kicsit idegesítő, mert elég nagy a különbség. Egy apró példa, hogy jobban megértsétek, az egyikben olyan szálkás vagyok, hogy látszanak a a hasamon még a csontjaim/kockáim is, a másikon meg jóval zsírosabb :DD
2011. dec. 31. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
És mi honnan a bánatból tudjuk, anélkül,hogy nem láttunk élőben? :'D... Amúgy fogsz egy fényképezőgépet,lefényképezed magad és megnézed. Vagy kerítesz a közeledben élők közül egy őszinte embert.
2011. dec. 31. 13:36
 2/4 dirtboy ***** válasza:
100%

hülye vagy te csak nem forogsz,a síktükör az síktükör.

a fények miatt látod magad másnak,az egyiknél gondolom szemből kapod a fényt és nincs rajtad így árnyék a másiknál pedig oldalról kapod a fényt ezért látod magad izmosabbak pedig nem vagy az ha szemből sem tűnsz annak.

üdv.egy testépítéssel foglakozó ember

2011. dec. 31. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
amelyikben hülyének látod magad az valódi!!
2011. dec. 31. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: igazad van, szarul tettem fel a kérdést

második: valószínűleg ez a "megfejtés"

harmadik: köszi, nem ez volt a kérdés

2011. dec. 31. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!