Beszéltél már legalább 100 különböző emberrel személyesen?
kort és nemet, valamint faji hovatartozást is kérnék.
én egyébként nem :D
Nem vagyok egy barátkozós típus, de nem számoltam és szerintem nem nagyon...
beszéltem már:kb.5-100 éves korig emberekkel...csak nem sokkal...
a legidősebb a 98 éves öregnéni volt aki a papírgyűjtésen hozott ki a házábol sok papírt és mondta hogy 98 éves és már fáj mindene:/..
16/L
és te?:D
kikkel beszéltél már?
Énsem vagyok híve a face kapcsolatoknak...csak alapjáraton sem vagyok túl barátkozós típus:P
(előző):)
magyar,nő,76 éves
Sokkal többel is beszéltem életem során. A munkahelyeimen is nagyon sok emberrel kerültem kapcsolatba.
De szerintem már egy iskolás is könnyen beszél 100 emberrel.
ha nem vesszük számításba ezeket a pár szavas beszélgetéseket akkor nincs 100, de ha belevesszük talán úgy sincs.
0Betty0: én sem vagyok az a barátkozó típus, van aki nem is ismer :D én nem beszélek senkivel, max akkor ha velem beszél valaki. szóval még nem mondhatom el magamról hogy [link] :D
Én BIZTOS, hogy száznál sokkal több emberrel beszélgettem már személyesen.
Eddigi életem folyamán három iskolába jártam, mindhárom osztályom külön-külön több, mint harminc fő volt.
Több év alatt mindenkivel beszélgettem szerintem.
Edzésen körülbelül huszan vagyunk.
Különböző szakkörökön is sok emberrel ismerkedtem meg.
Introvertált vagyok, de szerintem még így is simán szóba álltam eddigi 17 évem alatt legalább 200 emberrel.
Egyébként 17 éves magyar lány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!