Hogyan reagálnának a szüleim?
Hogyan reagálnának a szüleim, ha elmondanám nekik, hogy Death Metalt, meg Metalt hallgatok? Még nem tudnak róla, mert nem tudom, hogy hogyan reagálnának. :D
Egyébként ilyen Korn-t, Odiumot, Scar Symmetryt, Sliknotot, Nightwish-t, meg ilyesmiket hallgatok.
Valószínűleg nem fogják megtiltani neked,hogy ilyen zenéket hallgass,kivéve ha max. hangerőn akarod üvöltetni a szobádban...:D Amúgy szerintem se kell tudniuk róla,ha rákérdeznek elmondod és ennyi. ;)
13/L (A Korn az egyik kedvencem és általában szoktam Slipknotot + System of a Down-t is hallgatni.A szüleimet nem igazán érdekli milyen zenéket szeretek,szóval nem szólnak bele.)
Uhhalod. Ez kicsit durva. Szerintem szépen nyomasd a zenét... Bőrfejű vagyok, de én is hallgatok sok-sok nem magyar zenét, főként azokat amiket ott felsoroltál... a Nightwish pedig nagyon nagy kedvencem.
Nem akarom becsmérelni a szüleidet, de pont az olyan emberek miatt, mint ők, vetik meg a társadalmunkat. Senki, közülünk se kényszerítse rá a gyermekét, hogy milyen zenét hallgasson. (Bár azért van egy-kettő, amit kifogásolok... pl. Justin Biber, továbbá szokásos homozenekarok)
Tehát fel a fejjel és kitartás! Csak ennyit mondj nekik: Attól, hogy valaki magyar érzelmű, ne jelentse azt, hogy nem hallgathat rendes zenét!
Ismerős eset!Bár nálunk addig okés amíg nem egy disco vagy valami kattogós sz*r szól!
Amúgy miért lenne baj ha megtudnák mit csinálhatnának?Semmit!Az én szüleim is magyar zene fanok(apám mást is hallgat)de ettől nem tiltottak meg más halgatásától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!