Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még barátom, de már valami alakul, csak nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnának a korkülönbségre. Mit tegyek?
Ha úgy gondolod, hogy szeret annyira a srác, akkor szerintem ne azzal foglalkozz, hogy a szüleid mit fognak szólni, nekik meg kell érteni azt is , ha 7 év van köztetek, de akár azt is ha 17 év.
Sok szerencsét!
hát nem is tom van e ide jó tanács :(
beszélgess el a szüleiddel, hogy miért csinálják ezt.
igy évek múlva már kapcsolatra se lesz esélyed, ha nem hagynak picit élni( ebbe sajnos a barátságok is bele tartoznak)
viszont ha meg ezért elküldenek az úgyszint nem jó és azt kell hogy mondjam aki ezt meg teszi, hogy elküld az nem szülő
a koroddal meg szerintem nem lehet baj, az hogy a pasi 24 hát még talán elmegy ha tényleg szereted
és ha csak a csalódásoktól féltenek azokon is át kell esni
hogy legyen életbeli tapasztalatod, az hogy bezárnak az nem megoldás semmire
szerintem beszélgess velük el hogy miért van ez, hogy nem engedik hogy barátod legyen
a lényeg nyugodtak legyetek és ne forduljon vitába meg semmi ilyesmibe
Egyik ismerősömnél is ilyen korfelállás van. Ott szerencsére nem volt baj.
Ha ilyenek a szüleid akkor tényleg lassan adagold nekik, és ki tudja, lehet ha találkoznak majd a sráccal megváltozik a véleményük.
De ha ellenségesek maradnak...Hát...Nem tudom.
Nekem nagyon számított, hogy a barátomat elfogadják.
Mert ha sokszor mondják neked hátulról, hogy így meg úgy, akkor egy idő után szerintem te is eltávolodsz tőle, vagy csak megunod az állandó harcot.
Csak rajtad áll.
Képes lennél szembeszállni velük vagy sem.
De mondom lehet nem is lenne rá szükség :)
egy szülőnek - egy bizonyos határig! - feladata is hogy megprobálja a gyereket a kapcsolattól megóvni, akitől el tudja tántorítani, azt nem is szereti igazán, valahol ez is biológia és ösztön, ha eléggé szeretik egymást és kitartóak az ifjak akkor nem hátrálnak meg szülők miatt, akkor valóban szeretik egymást, és így idővel a szülők is áldásukat adhatják a dologra.
túlzásba vinni persze nem kell, erre figyelhetnének a tulbuzgó apukák és anyukák is :)
szoval csak hajrá...
Szerintem nem gáz. Én 19 vagyok, lány, a barátom idén lett 36. Sokkal idősebb ugyan, de nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Két éve vagyunk együtt. Ne is filózz azon, hogy sok-e, inkább csak menj, és szeresd :)
Nyugodtan szállj szembe. Nem tarthatnak vissza örökké. Előbb-utóbb csak meg fogják érteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!