Hogyan legyek nyugodtabb?
-.- GUMISZOBAA-.- xd nem! nehogy elmenj orvoshoz vagy ilyenekbe fogj!Ha pl. kosarazás közben ideges leszel(én kézilabdázok , úgyhogy tudom miről beszélsz)akkor két lehetőség van:
1. ha kedves az edző,akkor szólj neki(inkább hazudj),hogy pl. nagyon fáradt vagyok,kiállhatnék-e egy kicsit?.
2.pl.ha fellöknek,és a bíró semmit nem csinál,akkor a legjobb teendő:MAGADBAN!! szólj be neki,hogy hülye vagy b@zd meg!vagy valami hasonlót,de az se baj ha hangosan mondod.Utána pedig végy egy nagy levegőt,és csak a meccsre figyelj.Otthon anyukáddal/apukáddal meg tudod ezt beszélni,és egy forrófürdővel ki tudod pihenni.Előzőekre visszautalva,ha elesel/ellöknek és nagyon fáj valamid(és a bíró nem csinál semmit,nem ad faltot),akkor is meg kell próbálnod csak a játékra figyelni,és aki miatt fáj valamid,azt pedig csendben intézd el,remélem érted mire célzok.(amikor nem figyel a bíró,kicsit finoman tépd meg,és nem is baj ha anyázol neki egyet-kettőt.:-))Sok szerencsét,remélem hasznos lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!