Tudtok jó animéket mondani?
Mindegy hogy milyenek valami nagyon jó animét!
eddig a legjobban tetszettek: Rozen maiden
Lovely complex
Vampire knight
Death note
Rosalio to vampire
Hellsing
Vér és kereszt
Naruto és Naruto Shippuden
Bleach
Soul Eater
Deltora Quest
D.Gray-men
Blood+
Hana Yori Dango
Hetalia
Élni ( fú, lehet hogy csak mangába van, nemtom)
One Piece
Full Metal Panic
Full Metal Alchemist
Yu Yu Hakuso
Rozsomák
Great teacher, Onizuka
Vocaloid
Chrno Crusade
Inuyasha
Nana
Bár számomra a Naruto-és Shippuden az abszolút fav. :D
Csemegézz! :)
kedves előző, a Vocaloid mióta anime? -_-" (a kérdezőnek mondom, csak úgy, a Vocaloid egy énekprogram..)
a kérdezőnek: nah akkor most összeállítok neked egy jó listát, ami nem csak azokból a béna 'animékből' áll, amiket a tv-ben nyomnak agyba főbe. azoknak a fele sz*r. persze ez csak egy vélemény. szóval:
Higurashi no Naku Koro ni
Chaos Head
Canaan
Witchblade
Angel Beats
Azumanga Daioh
Jigoku Shoujo
Gantz
Elfen Lied
hát ezek még az én kedvenceim közül is a legjobbak, szerintem.. dehát ízlések és pofonok.. egyet mondok: ha nem csak azokat az unalmas, (véleményem szerint) béna animéket akarod látni, amiket mindenki más néz (vagyis amik mennek a tévében sz*r szinkronnal), akkor ezeket próbáld meg. bár ahogy látom neked nem is olyan rossz az ízlésed e téren, külön örültem hogy a nárutót nem említetted :D
A Hetalia nem gagyi, csak tudni kell értékelni... egy csomó beteg helyzet tényleg a történelem egy-egy mozzanatát figurázza ki... Mondjuk valaki elmagyarázhatná nekem Lengyelo. néhány furcsaságát, dehát... :D
Egyébként a Durarara!!-t és a Baccano-t nagyon ajánlom, mindkettő nagyon összetett és érdekes. A Death Note-ról jutottak eszembe... Ha pedig tetszett a Lovely Complex, akkor nézd meg a ToraDorát is :))
Így elsőre ennyi, de nagyon jó még az Ao no Exorcist is *-*
Hetalia (kedvenc :D )
Elfen Lied
Soul Eater
Vadmacska kommandó
Sailor Moon
First Squad (ez egy orosz anime )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!