Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem mondani animéke...

Tudnátok nekem mondani animéket, amik nagyon izgalmasak, Ja és filmeket is irhattok, mint pl a The Girl Who Leapt Through?

Figyelt kérdés

De, van egy problémám, csak az izgalmas animéket szeretem, amiben nincs semmi khm. "vetkőzés" meg ilyesmi. Válaszotokat előre is köszönöm! Ja és filmeket is irhattok, mint pl a The Girl Who Leapt Through

Ezeket már láttam:

Bleach

D.Gray-man

Ao no exorcist

Chrno Crusade

Fairy Tail

Tales of the Abyss

Vampire Knight

Naruto

Naruto Shippuuden

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist Testvériség

Darken than Black

Star Driver Kagayaki no Takuto

Kaze no stigma

Conan,a detektív

Death Note

Yu Yu Hakusho

Inuyasha

Elfen Lied

Kaleido Star

Soul Eater

Slayers,a kis boszorkány

Trinity Blood

Tsubasa kapitány

Dn. Angel

Scrapped Princess

Pandora Hearts

Nurarihyon no Mago

Nabary no Ou

Yozakura Quartet

2012. ápr. 14. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Code Geass, Rainbow, Akira, Deadman Wonderland, Hellsing, Neon Genesis Evangelion,
2012. ápr. 14. 13:00
 2/2 anonim ***** válasza:

One Piece

Gintama

Code Geass

Kateikyoushi Hitman REBORN!

Shugo Chara és Hakuouki (inkább lányoknak, a másodikban ilyen szépfiúk vannak, de én egyiken sem unatkoztam)

Special A és Toradora! ezek romantikusak

Hellsing

Sengoku BASARA történelmi

Shiki

Durarara!!

ahogy látom, szereted a harcokban bővelkedő shouneneket :) én is, habár én szeretem a drámaiakat is :)

remélem tudtam segíteni

2012. ápr. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!