Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 40 ÉVESEN, frissen végzett...

40 ÉVESEN, frissen végzett dajkaképzővel hogyan helyezkedhetnék el hatékonyan?

Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt indultam el ebben a pozícióban munkát keresni. Néhány óvodába elmentem személyesen, de mindenhol azt mondták, hogy a központon keresztül lehet jelentkezni. Azóta figyelem az álláshirdetéseket, egyszer volt meghirdetve városunkban óvodai dajla állás, amire el is küldtem a jelentkezésemet. Még egy referencia e-mailt is küldött az az óvodavezető rólam, ahol gyakorlaton voltam. de semmi válasz. annyit kérdeztek, hogy konyhai oll. 4 órás munka is érdekel-e? dicséretesre vizsgáztam, hogy gyerekek közt dolgozhassak és az elhelyezkedési esélyemet növeljem a munkaerő piacon. mit tehetnék, hogy elérjem a célom?? Anita
2012. máj. 2. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem szoktak dajkákat keresni.Azok általában akkor cserélődnek az oviban, ha nyugdíjba mennek, vagy kihalnak.

Mielőtt valaki tanfolyamot választ, érdemes előtte egy ideig böngészni a hirdetéseket..Nos, én már vagy egy éve állást keresek, de azóta egy olyan hirdetés sem jelent meg, amiben dajkát keresnek.Sajnos, sok olyan tanfolyamot meghirdetnek,ami piac képten.Dajkaképzőre menni felesleges.Engem 2 éve dajka végzettség nélkül vettek fel közmunkásnak, dajka munkakörbe.Semmi gond nem volt, ehhez a munkához felesleges bármilyen előtanulmány.

2012. máj. 2. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
ÉN 85000.-forintért vizsgáztam le, de már bánom. Sajnos tényleg csak protekció útján lehet bejutni. pedig nincs megfizetve.
2012. máj. 2. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm 30 éves, ő is elvégzett egy ilyen tanfolyamot (mellette van még neki valamilyen hasonló végzettsége). 1 éve próbálkozik, de munkahelye az nincs.
2012. máj. 2. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:

A dajka tanfolyamot is csak azért indítják, hogy lehúzzák vele a jelentkezőket.Meg van még jó néhány ilyen felesleges tanfolyam.Most például feltűnt a házi gyermekgondozó tanfolyam...

Azt kell figyelni, milyen álláshirdetések jelennek meg gyakrabban, mire van igény, és annak megfelelő szakmát tanulni.Amihez meg nem feltétel a végzettség, ahhoz kár tanfolyamot végezni.

2012. máj. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!