A Titanic roncsai meg vannak még valahol ma is?
Figyelt kérdés
Képet lehet erről látni valahol?
Tudom, hogy a google a barátom, de nem akar segíteni..
2012. máj. 1. 20:13
1/9 anonim válasza:
Pár héttel ezelőtt mutattak filmet a feltárásáról. Úgy döntöttek, nem emelik ki, ott marad, ahol elsüllyedt.
3/9 A kérdező kommentje:
És meg tudom nézni valahol ezt a filmet?
2012. máj. 1. 20:22
5/9 anonim válasza:
Én 3-4 olyan adót tudok fogni, ahol ilyen filmeket vetítenek, azt nem tudom pontosan, melyiken ment. Amit a következő válaszoló képeket felrakott, azok ismerősek a tv-ben is mutatott képekkel.
Egyébként a Wikipédia elég részletes anyagot rakott fel mind az építéssel, majd a hajótörés eseményeivel kapcsolatban (most olvastam bele). Az akkori történések az utólagos vizsgálatok hivatalos, korabeli jegyzőkönyvei alapján váltak ismertté. Túlélő viszonylag kevés volt, és ők is hatalmas stresszben voltak megmenekülésük után.
6/9 anonim válasza:
Persze. Az Atlanti-óceán fenekén. Ha akarnák, se tudnák kiemelni. Legfeljebb csak nagyon sok darabban.
7/9 A kérdező kommentje:
Az első linkben benne van minden, de köszi mindenkinek!! :]
2012. máj. 1. 20:37
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. jún. 8. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!