Azért nem fogok mindenkinek a kedvére írni hogy több %om legyen . Látom minden nap egyre kevesebb! Mért van ennyi nyominger ezen az oldalon?
Gondolom van aki ezzel szórakozik, és vannak korlátolt emberkék. Volt már hogy egy tudományos cikk alapján adtam válasz, és lepontoztak 0-ra.
Talán ha nem lehetne elrejteni a nick-et, és a pontozókat is ki lehetne listázni, visszafognák magukat.
A politikai és vallási rovatot meg már régóta kerülöm. Fölösleges szélmalomharc.
én a szerelem szex témában néha lepontozok mindenkit direkt, "értelmes" válaszért is. nem elég, hogy a magánügyeit nem tudja elintézni a kérdező, a sok válaszoló meg ott teregeti ki neki a tanácsait, ami magánügy. talán statisztikusoknak jó móka lenne, hogy mit csinálnak a fiatalok egymással az ágyban, de én lepontozom őket, akkor is, ha nem tetszik.
én mondjuk látom, néha akkor pontoznak le, ha nem is értenek a témához és lusták picit gondolkodni az előítéleteik miatt.
ja, lehet én is előítéletes vagyok a fentiek miatt, elismerem, de ez van.
Kedves # 6!
Hallottál már a csoportterápiáról? Ahol a résztvevők mindenki előtt elmondják a fájdalmukat, sérelmüket. Nálunk is alkalmazott, egyik leghatásosabb pszichiátriai módszer. Akik az általad kifogásolt rovatba írnak, talán tudat alatti késztetésre, de ezt alkalmazzák, mert ez jelent nekik megkönnyebbülést.
Mindenki nem mehet a TB terhére - kezelésre.
Az oldal célja az, hogy legjobb tudásunk szerint segítsünk egymáson. Nem pedig önjelölt isten módjára bíráljunk.
Most pedig nyomhatod a piros kezet. Ha neked az örömet okoz, akkor máris segítettem neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!