Fiúk! Szerintetek szép a nagy mell?
A barátnőmnek 95/C a melle.Szép nagy,de a mellbimbója formás,szép kicsi.Imádom amikor a mellbimbója összeugrik,és olyan mintha fázna.Én nagy mell párti vagyok.
25/F
Jó a nagy mell.
A kicsi és formás se rossz, de a nagy az igazi.
Főleg szex közben érződik a különbség.
Amúgy minden csaj(vagyis amelyik ad magára) elégedetlen valamijével. Szóval no para.
Ezt így nem lehet megmondani, mert ha egymàs mellé állítasz 100 teljesen azonos mell mérettel rendelkező hölgyet, akkor azoknak 100 különböző mellük lesz. Meg rengeteget számít a testalkat, kinek miyenek a test arányai és ahhoz milyen dudák passzolnak.
Szóval ha felteszel egy képet, akkor arra megtudjuk mondani, hogy szép-e, de így ennek semmi értelme.
egyet tudok mondani: 10 férfiből 9 a nagymellű nőket szereti. a maradék egy meg azt a 9 férfit.
erre gondolj mikor panaszkodsz. nekem nincs mellem és kövér vagyok. bármit megadnék mellekért.
a nagymellű nők kicsit akarnak, a kismellűek nagyoot, ez már csak így van.
Én már szeretem kicsi és nagy mellű nőt is, de nem a melléért szerettem és mindkettőben megtaláltam az élvezetet :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!