Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találtam egy sebesült lepkét...

Találtam egy sebesült lepkét és nem tudom hogy mit adjak neki enni. Mit eszik?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%

Nektárt, amit nem fogsz tudni neki biztosítani.

Ne is igazán kezdj vele semmit. Nem fogsz tudni rajta segíteni, és a legtöbb lepke amúgy sem él néhány hétnél tovább. Hagyd ott, ahol találtad. Ha tud repülni, továbbmegy, ha nem, megeszi valami - és ez így van jól. Még ha kegyetlenül hangzik is.

2012. ápr. 29. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
:DD nagyon sok mindent nem tudsz vele csinálni..a lepke sorsa az hogy repkedjen meg szaporodjon,nincsenek erkölcsi nem kell életben hagyni a rovart!
2012. ápr. 29. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
persze csak ez esetben! ő azért nem akar élni hogy ne haljon meg,ösztönlény tenné a dolgát ha nemtudja akkor el kell pusztítani...
2012. ápr. 29. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Van cicád? Ha igen, add oda neki, ő majd tesz a lepke sorsáról...:) Amúgy valakinek tényleg eszébe jut megmenteni egy lepkét? Érdekes.
2012. ápr. 29. 14:58
 5/12 A kérdező kommentje:
De tök jól van reggel sétálgat a kertben,este beteszem egy óriás dobozba amit mindig teleteszek friss virággal meg nem is teszek rá tetőt. Csak nem tudom hogy a virágok azok elegek-e neki
2012. ápr. 29. 15:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát de beteg!!!!! hiányzik a csápja a földön találtam félig halottan (3 napja)és azóta már elkezdett gyógyulni nem fogom megölni ha már gyógyul!
2012. ápr. 29. 15:23
 7/12 A kérdező kommentje:
de csak az egyik csápja hiányzik!!!!!!!!!
2012. ápr. 29. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen végre egy értelmes válasz :)
2012. ápr. 29. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdező ugye nem adsz neki sósavat??? Mond, hogy csak szarkasztikus voltál!!!

Amúgy én kedves dolognak tartom, én is így tennék a helyedben. Én egyszer egy csigának segítettem, mikor egy nagy lyuk volt a házán, éjszakára ráraktam egy nagy kosarat, hogy ne egye meg egy sün, és pár nap alatt begyógyult, meg méhet is etettem már mézzel, miután kimentettem a vízből, de vízből mindent kimentek, még legyeket meg darazsakat is, egyszerűen sajnálom őket. Két napja például a járda közepéről telepítettem odébb egy katicabogarat egy alá. Mindennek a csúcsa az volt amikor tavaly nyáron egy mocsári teknőst vittem el a vízhez az autóút mellől a Balatonnál:)

Amúgy eleinte megpróbáltam ez ellen tenni és kicsit érzéketlenebbé válni, de rájöttem, hogy ez nem megy, ilyen vagyok és kész, de ez nem rossz dolog, hogy mások meg mit gondolnak rólam, amikor a járdán kapargatom össze az állatokat, meg a buszon próbálom begyűjteni őket az teljesen hidegen hagy, mivel én cselekszem helyesen, illetve mi :)

20/F

2012. ápr. 29. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit ártok neked ezzel, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tartasz helyesnek az irányomba. De érdekel, pontosan miért zavar ez téged, olyannyira ráadásul, hogy sokadjára visszanézd a kérdést és még bele is böfögj, szóval?
2012. ápr. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!